Webbläsarstöd

Folksam.se har som målsättning att stödja de allra flesta förekommande webbläsarna. Bäst resultat får du som besökare om du använder en uppdaterad version av Chrome, Firefox, Explorer eller Safari.

Andra läsare som Opera eller något äldre versioner av Explorer och Firefox fungerar i de allra flesta fallen, även om störningar kan förekomma.

Flera år gamla versioner av ovan nämnda program kan leda till märkbara sidvisningsfel och i sådana fall rekommenderar vi dig att uppgradera din programvara.

Rekommenderade webbläsare:

Hämta Firefox

Hämta Chrome

Hämta Explorer