Teckna Fondförsäkring i FolksamPlan

12 månader utan avgift

Nu tar Folksam ett rejält kliv för att skapa framåtrörelse i svenska företag.

Vi har tagit fram ett erbjudande där vi bjuder på 12 avgiftsfria månader för dig som nytecknar Fondförsäkring i vår pensionslösning FolksamPlan. På så vis sänker vi tröskeln både för nyanställning och möjligheten för dig att ge dina anställda en bra pension.

FolksamPlan är en pensionslösning som är enkel att anpassa efter företagets och dina egna behov.

Så här fungerar erbjudandet

100% rabatt - i 12 månader

Under 12 månader får du 100 % i rabatt på försäkringsavgiften i fondförsäkringsavtalet som nytecknas. Efter 12 månader återgår försäkringsavgiften till den nivå som gäller i det aktuella försäljningsavtalet. Rabatten omfattar kapitalavgift och fast avgift.

När gäller rabatten?

Rabatten gäller för fondförsäkringsavtal som nytecknas under perioden 1/9 – 31/12 2021 och gäller alltså i ett år från teckningsdatum under den perioden.

Fondernas avgifter ingår inte

Som du vet så har Folksam inga egna fonder utan erbjuder ett brett urval av noggrant handplockade fonder med bra historik. Avgifter som tas ut av fonderna som ingår i Fondförsäkringen omfattas inte av rabatten utan tillkommer som vanligt från teckningsdatum.


 


Många bra anledningar att välja Folksam

Folksam är kundägda och vårt jobb är att skapa trygghet för våra kunder i livets alla skeden. Hos oss kan kunden försäkra sig själv, sina nära, sina ägodelar och spara till pensionen.

På så sätt skapar vi samtidigt trygghet i samhället i stort. Vår verksamhet utgår från vår vision, att våra kunder är våra ägare och att hållbarhet är en god affär.

Vill du prata med oss om erbjudandet eller få hjälp att ordna en bra pensionsplan för dig och din anställda direkt? Ring så hjälper vi dig!

Ring oss