Vi har en vinnare

Stort grattis, Shirly!

Tack för alla fantastiska bilder! Det har varit så roligt att se alla bevis på kärlek och glädje, men det har även gjort det svårt för oss att välja ut den bild som på bästa sätt har tolkat uppdraget ”Är du vad du älskar?”. Men nu har vi en vinnare.

Stort grattis till Shirly Holmberg och Åska! Ni är vad ni älskar och det hoppas vi att ni fortsätter vara.
Foto: Shirly Holmberg

Motiveringen lyder:

  • Att kunna överraska i den populära kategorin ”min hund och jag” är inte lätt. Men det är precis vad Shirly Holmberg gör med sin husky Åska. Kompositionen är oväntad, balansen mellan matte och hund på pricken och likheten omfattar såväl utseende som attityd. Vi kan inte se oss mätta på den här originella och vackra bilden och hoppas att Åska kan få följa med på dina välförtjänta tågresor i framtiden!
Shirly får ett presentkort på interrail.se till ett värde av 10 000 kronor.

Tack än en gång alla som ansträngt sig och skickat in sina kärleksbilder. Det har varit väldigt upplyftande och roligt att ta del av alla bidrag.

Våra övriga finalister

Finalister från vecka 44

Finalister vecka 41-43

Ta hand om allt du älskar

Skaffa en bra försäkring eller börja spara

Folksam har hjälpt svenskar att ta hand om sina ägodelar och förverkliga sina drömmar i mer än 110 år. Vi vet ett och annat om vad som är viktigast när det betyder som mest.

Det är därför vi säger att vi finns för allt du bryr dig om. Och att bry sig om är egentligen samma sak som att älska. Så när du tecknar en bilförsäkring så betyder det att du älskar din bil. För det gör du väl?

Så visa din kärlek på det mest omtänksamma sätt som finns - teckna en försäkring. Eller starta ett sparande för framtiden. Det finns mycket kvar att älska.

En helt vanlig dag