Bra veterinärvård till rätt pris

Vi vill att din häst, hund eller katt ska få bra veterinärvård till ett rimligt pris och har därför inlett samarbeten med veterinärskliniker.

Du kan naturligtvis välja vilken djurklinik du vill, men för att göra det enklare för dig att välja och spara pengar samarbetar vi med flera djurkliniker. Det ger dig en lägre vårdkostnad för din bäste vän! 

Alla djurkliniker vi samarbetar med uppfyller våra krav på vård av hög kvalitet och en transparent och rimlig prissättning. Välkommen att kontakta någon av veterinärklinikerna nedan:

Du får rabatt och sparar pengar

Om du väljer någon av djurklinikerna nedan får du som är Folksamkund 300 kronor i rabatt på grundsjälvrisken i djurförsäkringen. På flera av djurklinikerna får du dessutom rabatt på veterinärvård som försäkringen ersätter.

Du får bra och prisvärd veterinärvård

Alla djurkliniker vi samarbetar med uppfyller våra krav på vård av hög kvalitet och en transparent och rimlig prissättning.

Välkommen att kontakta någon av veterinärklinikerna nedan:

Veterinärvård för häst, hund och katt

Distriksveterinärerna

Veterinärvård för hund och katt

Bromma Djurklinik

Viskadalens Djurklinik

Varbergs Djurklinik

Falkenbergs Djurklinik

Billdals Djurklinik

Test av ridhjälmar

Vi har testat tio av landets vanligaste ridhjälmar, som vi hittat på webben och i ridsportsbutiker. Och det är stor skillnad mellan bäst och sämst.

Kolla vilken hjälm som är bäst

Vi är ridsportens försäkringsbolag

Från 2016 är vi ridsportens försäkringsbolag. Se ditt medlemserbjudande här.

Svenska Ridsportförbundet