Bra veterinärvård till rätt pris

Det har blivit dyrare att gå till veterinären. Som kundägt bolag försöker vi att motverka den utvecklingen. För att ditt djur ska få bra veterinärvård till ett rimligt pris har vi också inlett samarbeten med ett antal veterinärskliniker som du finner nedan.

Vi har följt upp vår förra undersökning om veterinärvårdskostnader och ser att priserna har ökat ytterligare sedan 2015. Som kundägt bolag vill vi inte höja priset på våra djurförsäkringar. Istället vill vi på olika sätt motverka den ohållbara prisutvecklingen, till exempel genom att:
  • Sätta press på djurklinikerna för att få en transparant prissättning.
  • Bidra till en diskussion om vilka vårdinsatser som är rimliga vid olika diagnoser.

Rapport: Fortsatt prisstegring på djurvård

Våra samarbeten med djurkliniker

Du kan naturligtvis välja vilken djurklinik du vill, men för att göra det enklare för dig att välja och spara pengar samarbetar vi med flera djurkliniker. Det ger dig en lägre vårdkostnad för din bäste vän!

Du får rabatt och sparar pengar

Om du väljer någon av djurklinikerna nedan får du som är Folksamkund 300 kronor i rabatt på grundsjälvrisken i djurförsäkringen. På flera av djurklinikerna får du dessutom rabatt på veterinärvård som försäkringen ersätter.

Du får bra och prisvärd veterinärvård

Alla djurkliniker vi samarbetar med uppfyller våra krav på vård av hög kvalitet och en transparent och rimlig prissättning.

Välkommen att kontakta någon av veterinärklinikerna nedan:

Veterinärvård för häst, hund och katt

Distriksveterinärerna

Veterinären i Vallentuna

Veterinärvård för hund och katt

Bromma Djurklinik

Viskadalens Djurklinik

Varbergs Djurklinik

Falkenbergs Djurklinik

Billdals Djurklinik