EuroHorse 2018

– Kom och träffa hästexperter i vår monter

Årets EuroHorse pågår 22-25 februari och Folksam är självklart på plats i monter C 01:42 bredvid Svenska Ridsportförbundet, som stolt huvudsponsor.

Kom förbi och lyssna på våra miniseminarium och ställ frågor till en kiropraktor, veterinär och en hovslagare.
Dag Träffa hästexperten Tid
Fredag 23/2 Kiropraktor och veterinär Katja Gustavsen 10.10–10.20
10.30–10.40
Lördag 24/2 Veterinär Anna Eriksson 12.10–12.20
12.30–12.40
Söndag 25/2 Hovslagare Kasper Lillemose 10.40–10.50
11.10–11.20

Hästförsäkring med extra innehåll

Våra stora hästförsäkringar är till för att passa just din unika häst och innehåller massor av extra innehåll, samt ersätter för till exempel både buköppning och rehab. Våra försäkringsspecialister finns på plats för att ge dig goda råd och teckna försäkring. Vill du byta försäkringsbolag hjälper vi dig med övergången.

Tävla i vår monter – vinn VIP-biljetter till Falsterbo Horse Show

Vad vet du om våra hästförsäkringar? Testa dina kunskaper så har du chans att vinna VIP-biljetter till Falsterbo Horse Show – inklusive hotellvistelse för två personer. 2-4:e pris är Folksams fina hästtäcke.
Louise Sjöberg
”Mitt stora intresse är hästar och i synnerhet dressyr. ”

Louise bor i Sollefteå men i veckorna träffar vi henne i Sundsvall på jobbet som verksamhetsspecialist på Folksam Djur. Långt ifrån alla har turen att få arbeta med sitt stora intresse men Louise är en av dem som gör just det.

Hemma finns halvblodsvalacken Rossini och labradoren Laban. Tidigare har Louise jobbat på Statens Hundskola och djursjukhus. Högskolestudier har hon också hunnit med. På sin fritid är Louise domare i dressyr.
Ann Andersson
”Jag brinner för hästar och anser att Folksams nya hästförsäkringar verkligen tål att jämföras.”

Ann har arbetat med försäkringar i 25 år. Hon har alltid ägt hästar och har idag sju svenska hoppstammade halvblod.

Ann arbetar mest med utbildning av unghästar som dottern ska ta över, men har tävlingsridit mycket under åren och gör det fortfarande ett par gånger om året. Hon har även arbetat med uppfödning, inackordering och hoppträning.
Göran Lindskog
”Jag är mer eller mindre född in i travsporten”.

Travintresset har alltid varit starkt för Göran. Under skoltiden tillbringades alla lov och ledig tid i stallet hos hans pappa. Göran extraknäckte bland annat som tototjänsteman på Jägersro under tävlingsdagarna.

Göran har varit hästägare, kusk och uppfödare. Han brinner för travsporten som är det stora intresset. Göran strävar alltid efter förbättringar inom sporten och några innovationer han ligger bakom.
Helene Baumgartner Lassa
”Jag älskar allt med hästar, även mockningen.”

Helene har arbetat med försäkringar i över 30 år och hjälper sina kunder med allt från försäkring till hästpass. Hemma på gården i Hälsingland föder hon upp halvblod för hoppning och har en hel del riktigt fina avkommor som blir intressanta att följa.

Nuförtiden rider hon mest för husbehov, men har tidigare ridit fälttävlan. På fritiden är hon även verksam som hopp- eller överdomare.
Lena Helsingius Maneschiöld
”Jag har sysslat med uppfödning och tävlingsverksamhet i 35 år.”

Lena har fött upp och matchat fram ett flertal hästar i internationell svår hoppning, bland annat Cést la vie som har nått internationella framgångar med landslagsryttaren Peder Fredricsson.

Hästen tävlas numera av Lenas son Niklas. Idag har Lena fem hästar i stallet. Hon har gedigen erfarenhet av arbete med hästförsäkringar sedan cirka 15 år tillbaka.
Mia Bråve
”Mitt stora hästintresse har följt mig hela livet, både i mitt yrke och som hobby.”

Mia har ridit sen barnsben, grunden lades i Flyinge där hon blev intresserad av hoppning, dressyr och avel. Senare kom hon i kontakt med westernridning och blev förälskad i quarter- och painthästar.

Sedan 15 år tillbaka bedriver hon tillsammans med familjen en avels- och träningsanläggning med painthästar. Där finns också liten kennel med dansk-svenska gårdshundar.
Unni Gustafsson
”Först hopptränade och tävlade jag i tio år, nu är det min dotters tur.”

Unni har en gedigen erfarenhet av ideella uppdrag i ridföreningar och Stockholm Läns Ridsportförbund.

Har i flera år tävlat och tränat med egna hopphästar och är även verksam som banbyggare, överdomare och domare i hoppning samt FEI Steward.