Träffa våra experter på EuroHorse 2017

Tävla om gratisbiljetter!

Äntligen dags för EuroHorse igen! Årets mässa pågår mellan 23 och 26 februari och vi är på plats i vår monter bredvid Svenska Ridsportförbundet, som stolt huvudsponsor.

Vår hästförsäkring är till för att passa just din unika häst. En ridhäst behöver ju inte samma försäkring som en travhäst. Kom till vår monter så berättar vi mer och hjälper dig att teckna försäkring. Vi hjälper dig med övergången om du bestämmer dig för att byta.

I montern kan du också smaka på något gott och tävla om exklusiva biljetter till Falsterbo Horse Show – inklusive hotellvistelse för två personer.

Men du kan även tävla direkt här nedan, för att vinna biljetter till EuroHorse 2017.
Lena Borssén
”Jag ger mina kunder hög servicenivå, det är värdefullt att ha ett eget ombud.”

På Lenas gård och i hennes familj har man fött upp halvblodshästar med inriktning mot hoppning i över 35 år. Hon har själv tävlat tom MSV klass och utbildat många unghästar. Tillsammans med döttrarna har man idag fokus på att utbilda och tävla fina unga hästar till försäljning.

Vid sidan om arbetet med försäkringar har hon ett stort engagemang i avelsorganisationen ASVH Väst. Lena har arbetat med försäkringar i hela 26 år och har en bred kunskap om både häst-, hund- och kattförsäkring.
Ann Andersson
”Jag brinner för hästar och anser att Folksams nya hästförsäkringar verkligen tål att jämföras.”

Ann har arbetat med försäkringar i 25 år. Hon har alltid ägt hästar och har idag sju svenska hoppstammade halvblod.

Ann arbetar mest med utbildning av unghästar som dottern ska ta över, men har tävlingsridit mycket under åren och gör det fortfarande ett par gånger om året. Hon har även arbetat med uppfödning, inackordering och hoppträning.
Helene Baumgartner Lassa
”Jag älskar allt med hästar, även mockningen.”

Helene har arbetat med försäkringar i över 30 år, och hjälper sina kunder med allt från försäkring till hästpass.

Hemma på gården i Hälsingland föder hon upp halvblod för hoppning och har en hel del riktigt fina avkommor som blir intressanta att följa. Nuförtiden rider hon mest för husbehov, men har tidigare ridit fälttävlan. På fritiden är hon även verksam som hopp- eller överdomare.
Lena Helsingius Maneschiöld
”Jag har sysslat med uppfödning och tävlingsverksamhet i 35 år.”

Lena har fött upp och matchat fram ett flertal hästar i internationell svår hoppning, bland annat Cést la vie som har nått internationella framgångar med landslagsryttaren Peder Fredricsson.

Hästen tävlas numera av Lenas son Niklas. Idag har Lena fem hästar i stallet. Hon har gedigen erfarenhet av arbete med hästförsäkringar sedan cirka 15 år tillbaka.
Mia Bråve
”Mitt stora hästintresse har följt mig hela livet, både i mitt yrke och som hobby.”

Mia har ridit sen barnsben, grunden lades i Flyinge där hon blev intresserad av hoppning, dressyr och avel. Senare kom hon i kontakt med westernridning och blev förälskad i quarter- och painthästar.

Sedan 15 år tillbaka bedriver hon tillsammans med familjen en avels- och träningsanläggning med painthästar. Där finns också liten kennel med dansk-svenska gårdshundar.