Deltagare i VIP-seminarie

EuroHorse 3-7 april

Laura Hirvinen
Laura, FEI-veterinär och en av landets främsta inom hästkirurgi. Laura kommer att berätta och svara på frågor om den unga hästens tillväxtzoner, ge oss ökad förståelse av lösa benbitar, dess påverkan, när och om de ska opereras bort och vilka eventuella problem de kan ge upphov till.

Christina Olsson
Christina, som blev årets uppfödare 2018, är en stor avelsprofil inom både SWB och ST. Genom att vara avelschef inom travet och ordförande i SWB´s Avelsvärderingsnämnd kan Christina även ge oss värdefull kunskap om vad som görs för att få hållbarare unghästar.

Eva Oa Gudmundsson
Eva driver ”Fölfabriken”, och är en av Sveriges största och främsta uppfödare. Under årens lopp har Eva fött upp hundratals hästar, varav flera godkända hingstar. Eva har även lång erfarenhet av att lämna hästar till olika unghästutbildare.

Björn Svensson
Björn har ridit in över 200 hästar och haft över 100 olika hästägare som kunder. Kunder med helt olika förutsättningar och förväntningar. Björn driver idag ett utbildningsstall med cirka 20 hästar i träning.

Malin Rinné
Malin är dressyrryttaren som driver utbildningsstall där fokus ligger i att ge hästarna en gedigen grundutbildning. Allt för att ge optimala förutsättningar för framtiden både vad gäller hälsa och prestation.

Ann-Catrin Carlsson
A-tränare, landslagsledare och ansvarig för Svenska Ridsportförbundets talangprojekt för fem- till sjuåriga hästar. Hon har en unik meritlista inom svensk ridsport, senast som ansvarig för hästutveckling och beridarpro¬grammet på Flyinge.