Välkommen till Strömsholmsdagarna!

Äntligen! Nu är det återigen dags för härliga ryttardagar i Strömsholm, den 6-10 juni. I år är det 100-årsjubileum med fartfyllda dagar och ett späckat program.

Några axplock: Final i Folksam Ponnyallsvenska och semifinal i Folksam Elitallsvenska, SM Dressyr och SM Fälttävlan. Det blir också uppvisningar och du kan smaka på och köpa smarriga godsaker från lokala matproducenter.

Folksam finns på plats med ett stort tält vid hoppbanan gemensamt med Svenska Ridsportförbundet som vi är stolta huvudsponsorer till. Hos oss kan du ladda mobilen, tävla eller köpa kläder från Svenska Ridsportförbundets supporterkollektion. Eller så kanske du bara vill ladda dina egna batterier och sitta ner en stund hos oss. Våra gratisbussar finns också redo och kör runt alla inom tävlingsområdet.

Med oss sitter du också säkert i sadeln

Du vet väl att som medlem i en ridklubb som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet har du en olycksfallsförsäkring hos Folksam?

I ditt medlemskap har du också tillgång till en av marknadens bästa hemförsäkringar – till ett mycket bra pris. Med hemförsäkring i Folksam får du också 10% samlingsrabatt på många andra av våra försäkringar.
Kom förbi och säg hej så berättar vi mer. Välkommen!

Fotograf: Mikael Sjöberg
Tävlingen är nu avslutad och vinnarna är meddelade via mail.

Ett stort grattis till:
Nina Lehtonen
Lisa Sens
Åsa Jansson
Melina Svärd
Helen Eriksson
Kristina Malmborg
Lisbeth Högström
Erika Wesslén
Ingela Berglund
Pia Nordmark
Sarah Sandin
Mikaela Gustafsson
Johanna Westholm
Pernilla Norling
Jacqueline Mölgård

Tävlingen är öppen för alla. Priset från Folksam är två entrébiljetter/vinnare till Strömsholmsdagarna 2018 (värde 80- 200 kronor). Totalt femton vinnare under tävlingsperioden 23-30 maj 2018. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

Vinnarna meddelas via mejl senast den 4 juni 2018. Din mejladress lagras inte. Folksam behandlar personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Ansvarig för tävlingen är Folksam. Ansvarig jury av vinnarna är Christina Hedman och Åsa Husberg från Folksam.