Träffa oss på

Strömsholmsdagarna

Tävlingen är nu avslutad!

Äntligen dags för härliga tävlingsdagar i Strömsholm mellan den 2 och 6 juni. Som vanligt är vi på plats tillsammans med Svenska Ridsportförbundet, som glad och stolt huvudsponsor.

Vår hästförsäkring ska passa just dig och din häst. Kom till vårt tält så berättar vi mer om hur vi har förbättrat vår hästförsäkring. Vi hjälper dig att teckna en riktigt bra försäkring!

Vi bjuder på aktiviteter, möjlighet att ladda mobilen och ryttarfrukost för de tävlande. Du kan också använda vår gratisbuss inom området.

Fotograf: Mikael Sjöberg
Louise Sjöberg
”Mitt stora intresse är hästar och i synnerhet dressyr. ”

Louise bor i Sollefteå men i veckorna träffar vi henne i Sundsvall på jobbet som verksamhetsspecialist på Folksam Djur. Långt ifrån alla har turen att få arbeta med sitt stora intresse men Louise är en av dem som gör just det.

Hemma finns halvblodsvalacken Rossini och labradoren Laban. Tidigare har Louise jobbat på Statens Hundskola och djursjukhus. Högskolestudier har hon också hunnit med. På sin fritid är Louise domare i dressyr.
Helena Fransson
”Något som jag tycker är viktigt är att vi har en hästförsäkring som våra kunder verkligen behöver och vill ha.”

Det är ingen tvekan om att Helenas hjärta klappar för hästar. Tidigare har hon bott på en gård, haft egna hästar och tävlat i hoppning upp till 120. Hon har också hållit på med avel och fått fram sju små föl.

Du kan ha turen att få prata med Helena när du ringer till Folksam Djur. Där arbetar hon som verksamhetsspecialist och med att utveckla Folksams hästprodukter.
Matti Hjort
”Det roligaste i jobbet är att leda andra, i medvind och motvind.”

Matti är gruppchef för Folksams djursupport. Supporten hjälper bland annat Kundservice och ombuden att navigera i villkoren för djurförsäkring. När det gäller hästar är det Mattis och hans team som pratar direkt med kunden och som gör riskbedömningar tillsammans med veterinären.

Hemma för Matti är Alnö en bit utanför Sundsvall där han bor tillsammans med sin sambo och son. Där har även katten Gretsky bott, han blev hela sjutton år.