Köp din villaförsäkring här

Din villa är värd det!

Ditt hem, ditt hus, din trygghet – platsen som är utgångspunkten i livet. Din tomt, din gräsplätt, din altan – det är här du varje dag kan pusta ut för en stund.

Det är här du tar hand om dig själv, din familj, dina husdjur – och i bland dina vänner. Det kanske är ditt livs investering? Din villa är värd en av marknadens bästa försäkringar – med toppbetyg.

Vi kallar den villaförsäkring Stor.

Därför väljer du vår villaförsäkring Stor:

Återkommande trygghetsbesiktning

Med alla våra villaförsäkringar besiktigar vi i samarbete med Anticimex din villa var femte år, utan extra kostnad. Så att du kan vara trygg i att ditt hus mår bra.

Vi går tillsammans igenom byggnaden för att upptäcka eventuella brister och risker för vattenläckage, brand och inbrott. Du får också värdefulla råd så att du kan undvika skador i framtiden.

Fullvärdesförsäkring vid äkta hussvamp

Hussvamp växer snabbt, bryter ner virket och försämrar hållfastheten radikalt. Åtgärda hussvampsangrepp är ett stort och krävande jobb.

Med våra villaförsäkringar hjälper vi till med sanering, reparation och försäkringen täcker alla kostnader. Med villaförsäkring Stor betalar du inte ens någon självrisk!

Generös otursförsäkring för ditt hus

I bland sker plötsliga och oväntade skador på ditt hus eller din tomtmark – något som kan bli väldigt kostsamt utan en bra försäkring.

Med vår villaförsäkring Stor kan du känna dig lugn om till exempel vatten eller färg spills ut på golvet. Eller om du råkar ut för stötskador på vägg eller golv. Vi ersätter upp till 150.000 kronor när ditt hus "har otur".

Ingen värdeminskning på dina vitvaror

Med villaförsäkring Stor behåller du värdet på vitvaror upp till fyra år från införskaffandet.

Om något skulle hände dina vitvaror får du full ersättning så länge du köper en likvärdig produkt.

Högsta betyg i Konsumenternas jämförelse

Konsumenternas försäkringsbyrå ger objektiv och kostnadsfri rådgivning om bank och försäkring.

Vi är därför mycket glada att vår villaförsäkring Stor tilldelats det högsta betyget bland marknadens aktörer; 4,6 av 5 möjliga. Testa en försäkring med högsta betyg du med.

Du kan få upp till 25% i rabatter

Om du har ditt hem försäkrat hos oss kan du få 10% samlingsrabatt på många av våra försäkringar.

Dessutom kan du få ytterligare upp till 15% rabatt på villaförsäkringen när du skadeförebygger vatten, brand och inbrottsskador där hemma.

Nio av tio är nöjda eller mycket nöjda med vår kundservice

Försäkringar kan i bland kännas komplicerade och vid vissa tillfällen behöver man ställa frågor eller prata med någon om vad man ska välja.

Här finns vår kundservice redo att hjälpa dig. Och i de allra flesta fallen lyckas de också med detta – det visar undersökningarna som säger att nio av tio är nöjda eller mycket nöjda med servicen.

Villaförsäkringar märkta som ett Bra Miljöval

Vi köper byggmaterial och bilreparationer för 2 miljarder varje år. Det ger oss en ekonomisk styrka att ställa tuffa krav.

Och varför är det viktigt för dig som kund? Jo förutom att du är med och minskar avfallsberget med 1.330 ton per år, så har vi hittills sparat 633 miljoner genom miljövänliga ersättningsprodukter. Pengar vi i stället kan lägga på förbättringar för dig som är vår kund!

Vi är kundägda

Det är du som äger Folksam, tillsammans med våra andra kunder. Det gör att vi vill engagera oss i det våra kunder bryr sig om.

Varje gång vi möter en kund så möter vi en ägare och det gäller inte minst i det dagliga arbete. Om ett försäkringsvillkor visar sig vara otydligt så reglerar vi alltid skadan till kundens fördel. Som kundernas, och därmed ägarnas företag står vi på din sida.

Återbäring till dig som är kund

Det är du som äger Folksam, tillsammans med våra andra kunder. Det betyder att du också får vara med och dela på vinsten.

Det överskott som inte behövs för att förbättra våra kunderbjudanden, går tillbaka till dig på samma sätt som utdelning i ett vinstutdelande bolag. Vi kallar det återbäring.

Pengar i rätt fickor – inga bonusar

Vi har inga andra ägarintressen att tillgodose och styrs inte av kortsiktiga vinstintressen.

För oss är nöjda kunder och nöjda ägare samma sak. Vi i Folksam delar inte ut bonusar till vår ledning. Vinsten används till att göra det bättre att vara kund hos oss. En del går tillbaka till dig som återbäring.

Få ett pris och köp direkt på webben

I den blå rutan högst upp på sidan kan så kan du köpa din villaförsäkring hos oss.

Fyll i ditt personnummer och svara på några frågor så får du ditt pris och kan välja vilket paket du vill ha direkt.

Om du vill veta mer om våra villaförsäkringar

Vilket av våra villaförsäkringspaket passar dig bäst?

Genom länken nedanför kan du läsa mer detaljerat om vad som ingår och även jämföra försäkringspaketen sida vid sida. Här hittar du också de fullständiga villkoren.

Våra villaförsäkringar

Om du har frågor eller vill ha hjälpa att välja

Vår kundservice hjälper dig gärna om du är tveksam.

Vi vill att du ska vara rätt försäkrad – inte för mycket och inte för lite. Kundservice kan hjälpa dig att göra ett bra val utifrån just din situation.

Ring oss – så hjälper vi dig!

0771-950 950

Vardagar 07.30–21.00, helg 09.00–19.00

Eller kontakta oss med e-post

Samla försäkringar – få rabatter

Om din villa är försäkrat hos oss kan du få 10% samlingsrabatt på många av våra försäkringar. Dessutom kan du få ytterligare upp till 15% rabatt när du skadeförebygger.
Vilka rabatter får du?