Extra bra villaskydd inför vintern


Sveriges bästa villa­försäkring – ovanligt tryggt för huset

När vädret inte är som vanligt längre. När det vräker ner snö och fryser på från alla håll så kan det påverka ditt hus och din tomt.

Vår hemförsäkring skyddar dina ägodelar hemma och på resa. Bor du i radhus, parhus eller fristående hus så behöver du också ha en villaförsäkring för taket, fasaden, flaggstången och din fina altan - ja, för allt som hör till tomt och hus.

Folksams Villaförsäkring Stor är högst rankad i Konsumenternas försäkringsbyrås årliga jämförelse och innehåller ett rejält skydd mot översvämningar, snötryck, brand och nedblåsta träd. Det är dramatiska händelser som kan bli kostsamma och därför är det extra viktigt att du har en bra försäkring

Ta hand om din plats på jorden!Därför väljer du vår Villaförsäkring Stor

Bästa skyddet vid naturskador

Storm, hagel, snötryck, översvämning, brand och blixtnedslag. Vi ersätter skador som orsakas av naturens krafter eller vädrets nycker. Dessutom med maximalt åldersavdrag på 10 000 kr om du har Villa Stor som är högst rankad i Sverige när det gäller skydd mot naturskador i Konsumenternas jämförelse.

Generös otursförsäkring för ditt hus

Vi ersätter upp till 150 000 kronor om ditt hus eller tomt skulle råka ut för plötsliga och oväntade skadehändelser.

Ingen värdeminskning på dina vitvaror

Om något skulle hända dina vitvaror slipper du värdeminskning inom fyra år så länge du låter laga vitvaran eller köper en likvärdig produkt.

Återkommande trygghetsbesiktning

Vart femte år går vi tillsammans igenom byggnaden för att upptäcka eventuella brister och risker för vattenläckage, brand och inbrott. Du får också värdefulla råd så att du kan undvika skadehändelser i framtiden.

Vi täcker alla kostnader vid äkta hussvamp

Vi hjälper till med sanering, reparation och villaförsäkringen täcker alla kostnader. Med Villaförsäkring Stor betalar du inte heller någon självrisk.

Sveriges bästa villaförsäkring

Konsumenternas ger objektiv och kostnadsfri rådgivning om bank och försäkring. Vår Villaförsäkring Stor har det högsta betyget bland marknadens aktörer och får totalt 4,3 poäng av 5 möjliga. Det gör oss till bäst på villaförsäkringar.

Du kan få upp till 25 % i rabatter

Om du har hela ditt hem försäkrat hos oss kan du få 10 % samlingsrabatt på många av våra försäkringar. Dessutom kan du få ytterligare upp till 15 % rabatt på villaförsäkringen när du förebygger vatten-, brand- och inbrottsskador där hemma.

Försäkringsbolaget för svenska hem

Vi försäkrar flest hem i Sverige enligt branschstatistik från Svensk Försäkring från december 2018. Faktum är att vartannat svenskt hem har en Folksamförsäkring. Folksam grundades för mer än 110 år sedan med målet att försäkra svenska hem. Bara hälften kvar!

Nio av tio är nöjda eller mycket nöjda med vår kundservice

Om du vill ställa frågor eller få goda råd om vad som passar dig så ring till vår uppskattade och erfarna kundsservice.

Villaförsäkring som är ett Bra Miljöval

Varför är det viktigt för dig som kund? Förutom att du är med och minskar avfallsberget med 1 330 ton per år, så har vi hittills sparat 633 miljoner genom miljövänliga ersättningsprodukter. Pengar vi i stället kan lägga på förbättringar för våra kunder.

Vi är kundägda

Det är du som äger Folksam, tillsammans med våra andra kunder. Det gör att vi vill engagera oss i det våra kunder bryr sig om. Varje gång vi möter en kund så möter vi en ägare och det gäller inte minst i det dagliga arbete – därför står vi på din sida.

Återbäring är pengar tillbaka till dig

Att vi är kundägda betyder också att våra ägare – du och alla andra kunder får vara med och dela på vinsten. Vi kallar det återbäring och den kommer en gång per år.

Inga bonusar till chefer

För oss är nöjda kunder och nöjda ägare samma sak. Vi delar inte ut bonusar till vår ledning. Vinsten används till återbäring och för att förbättra för dig som kund.

Läs mer, få ett pris och köp direkt på webben

Genom länken nedan hittar du allt om vår villaförsäkring – högst upp kan du få ett pris och köpa villaförsäkring Stor direkt här på webben.

Fyll i ditt personnummer, svara på några frågor och välj sedan vår villaförsäkring Stor, så får du en av marknadens bästa försäkringar för ditt hus – med toppbetyg.

Köp en villaförsäkring med toppbetyg!

Allt om vår villaförsäkring

Om du har frågor eller vill ha hjälpa att välja

Vår kundservice hjälper dig gärna om du är tveksam.

Vi vill att du ska vara rätt försäkrad – inte för mycket och inte för lite. Kundservice kan hjälpa dig att göra ett bra val utifrån just din situation.

Ring oss – så hjälper vi dig!

0771-950 950

Vardagar 07.30–21.00, helg 09.00–19.00

Eller kontakta oss med e-post

Skydda ditt livs investering

Oavsett om du älskar att påta i trädgården eller bara ta det lugnt på altanen så behöver du en bra villaförsäkring.

Vi har Sveriges bästa enligt Konsumenternas oberoende jämförelse. Det känns bra att kunna erbjuda en försäkring med tydliga fördelar som gör skillnad i plånboken om det händer något. Köp den nu till extra förmånligt pris!

Sveriges bästa villaförsäkring

Vår stora villaförsäkring är rankad etta i Sverige enligt Konsumenternas försäkringsbyrås jämförelse.

Högst betyg hos Konsumenternas

Din villa är värd det bästa

Hos Konsumenternas kan alla privatpersoner kostnadsfritt skaffa sig opartisk fakta och få vägledning inom bank, finans- och försäkringsområdet.

När hemmet ligger dig särskilt varmt om hjärtat är vi glada att kunna ge dig extra mycket innehåll i Villaförsäkring Stor.

Vår Villaförsäkring Stor får totalt 4,3 poäng av 5 möjliga och därmed också högst betyg av alla jämförda villaförsäkringar. 

Din villa kostar dig möda, tid och pengar – se till att skydda din investering!

Se hela försäkringsjämförelsen

Undvik skador på villan

Det bästa sättet att slippa allt krångel som en skada innebär är att mota Olle i grind. Här får du smarta tips på hur du förebygger till exempel inbrott och vattenskador för att göra vardagen säkrare för dig och din familj.

Tips för villan

Att bygga och renovera hemmet har nästan blivit en folkrörelse. Samtidigt blir miljöaspekten allt viktigare när vi väljer byggmaterial. Vi hjälper dig att göra hållbara val, till exempel genom att testa utomhusfärger, mögeltvättmedel och värmepumpar.

Samla försäkringar – få rabatter

Om din villa är försäkrat hos oss kan du få 10% samlingsrabatt på många av våra försäkringar. Dessutom kan du få ytterligare upp till 15% rabatt när du skadeförebygger.
Vilka rabatter får du?