Extra bra villaskydd till ett extra bra pris


Köp Sveriges bästa villa­försäkring till ett ovanligt bra pris

När vädret inte är som vanligt längre och hettan blir hetare, regnen våtare och vindarna starkare så kan det påverka ditt hus och din tomt.

Vår hemförsäkring skyddar dina ägodelar hemma och på resa. Bor du i radhus, parhus eller fristående hus så behöver du också ha en villaförsäkring för taket, fasaden, flaggstången och din fina altan - ja, för allt som hör till tomt och hus.

Folksams Villaförsäkring Stor är högst rankad i Konsumenternas försäkringsbyrås årliga jämförelse och innehåller ett rejält skydd mot översvämningar, snötryck, brand och nedblåsta träd. Det är dramatiska händelser som kostar mycket att hantera.

Just nu kan du som tecknar en ny villaförsäkring hos oss skydda ditt hem till ett extra bra pris. Ta hand om din plats på jorden!

Ring oss – så hjälper vi dig

0771-950 950

Vardagar 7.30–21, helger 9–19Därför väljer du vår Villaförsäkring Stor


Storm, hagel, snötryck, översvämning, brand och blixtnedslag. Vi ersätter skador som orsakas av naturens krafter eller vädrets nycker. Dessutom med maximalt åldersavdrag på 10 000 kr om du har Villa Stor som är högst rankad i Sverige när det gäller skydd mot naturskador i Konsumenternas jämförelse.

Med Villa Stor ersätter vi upp till 150 000 kronor om ditt hus eller tomt skulle råka ut för plötsliga och oväntade skadehändelser.

Om något skulle hända dina hushållsmaskiner eller vitvaror slipper du värdeminskning inom fyra år så länge du låter laga vitvaran eller köper en likvärdig produkt.

Vart femte år går vi tillsammans igenom byggnaden för att upptäcka eventuella brister och risker för vattenläckage, brand och inbrott. Du får också värdefulla råd så att du kan undvika skadehändelser i framtiden.

Konsumenternas försäkringsbyrå ger objektiv och kostnadsfri rådgivning om bank och försäkring. I deras årliga jämförelse får vår Villaförsäkring Stor det högsta betyget bland marknadens aktörer och rankas etta i Sverige.

Sveriges bästa villaförsäkring


Om du har hemmet och bilen försäkrade hos oss kan du få 10 % samlingsrabatt på många av våra andra försäkringar. Dessutom kan du få upp till 15 % ytterligare rabatt på villaförsäkringen när du förebygger vatten-, brand- och inbrottsskador där hemma.

Försäkringsbolaget för svenska hem

Folksam grundades för mer än 110 år sedan med målet att försäkra svenska hem. Enligt branschstatistik från Svensk Försäkring (december 2018) försäkrar vi idag flest hem i Sverige. Faktum är att vartannat svenskt hem är försäkrat i Folksam. Bara hälften kvar!

För oss känns det bra att kunna erbjuda en försäkring med tydliga fördelar som gör skillnad i plånboken om det händer något. Läs mer om innehållet och köp den nu till extra förmånligt pris!