Tobias, verksamhetsspecialist

Tobias arbetar som verksamhetsspecialist för sakskador. Som verksamhetsspecialist ska du inte bara ha koll själv, du måste kunna lära ut till dina kollegor också.

Bakgrund?

Efter att ha läst samhällsprogrammet på gymnasiet gick flyttlasset mot juristprogrammet på Örebro universitet. Efter examen fick jag notarietjänstgöring vid Västmanlands Tingsrätt i Västerås. Anställningen där blev dock inte lång – efter en halv månad fick jag veta att jag fått jobbet jag sökt som verksamhetsspecialist för sakskador på Folksam.

Varför Folksam?

På juristprogrammet i Örebro var det vida känt att Folksam är en intressant, lärorik och spännande arbetsplats med goda anställningsvillkor. Under andra året av min utbildning valde jag därför att söka ett sommarvikariat som skadereglerare via Folksams studentpool.
Det är så kul att se hur jag lär mig mer genom att lära ut till andra.

Bästa med jobbet?

Jobbet som verksamhetsspecialist är väldigt omväxlande och det ger mig möjlighet att utvecklas samtidigt som jag är med och utvecklar våra processer. Livet är ett lärande och i den här rollen får jag lära mig massvis av nytt samtidigt som jag lär och utvecklar andra.

Bästa med Folksam?

Folksam är ett företag som ständigt vill utvecklas och leverera ännu bättre service till sina ägare, det vill säga kunderna. Som medarbetare får du varje dag vara med och bidra till att kunderna ska känna sig trygga i en hållbar värld. Folksam är en arbetsgivare som värderar kompetens, engagemang och hårt arbete och är därför en arbetsplats där du kan utvecklas och göra karriär.