Spara till något du bryr dig om

Ett litet sparbelopp varje månad kan med tiden bli ett betydande belopp. Kanske ett välkommet bidrag till något som ligger dig varmt om hjärtat eller barnens första bostad?

Hos oss kan du välja ett tryggt sparande med garanti. Om du vill ta en större risk med chans till högre avkastning väljer du ett fondanknutet sparande. Eller varför inte en kombination av båda för att få både trygghet och möjlighet?

Kom igång du också!

Behöver du hjälp att komma igång med ditt sparande till dig själv eller dina nära? – vänd dig till våra telefonrådgivare.

Behöver du rådgivning kring ditt sparande eller trygga familjens skydd ifall något oväntat händer? Boka ett personligt möte så hjälper vi dig att spara rätt.

Ta första steget här! Du binder inte upp dig för något.
Vi ser till att dina sparpengar växer stabilt. Det tryggaste sparandet vi har är vår Kapitalförsäkring traditionell. I den sköter vi alla investeringar åt dig.

Vi placerar dina och våra andra kunders sparkapital i olika tillgångar. Totalavkastningen* visar hur värdet på de tillgångarna inom traditionell försäkring har förändrats.
*Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning

Genomsnittliga totalavkastning senaste 10 åren

  • 8,4% genomsnittlig totalavkastning 1 år(jan-dec 2016)
  • 7,7% i genomsnittlig totalavkastning 5 år(2012-2016)
  • 6,6% i genomsnittlig totalavkastning 10 år(2007-2016)

Eller välj att spara i fonder

Om du vill du ta en större risk med chans till högre avkastning kan du välja ett fondanknutet sparande. Hos oss är alla fonder kvalitetssäkrade ur ett hållbarhetsperspektiv. Vi väljer ut fonder utifrån avkastning, vettiga avgifter och hållbarhet.

Håll koll på dina försäkringar via Mina sidor

På Mina sidor kan du följa hur dina försäkringar utvecklas. Välkommen att logga in!

Logga in på Mina sidor

Vi äger Folksam tillsammans

Det är du som äger Folksam, tillsammans med våra andra kunder. Vi ser till att tryggheten följer med i livets alla skeden. Det är vårt jobb.

Vi är kundägda