Vilket sparande passar dig?

Vill du spara till barnens första bostad eller något annat som ligger dig varmt om hjärtat? Vi har bra erbjudanden, både för dig som vill ha ett tryggt sparande och för dig som själv vill bestämma risken genom ditt val av fonder. Eller varför inte en kombo av båda?

Är du osäker på vad du ska välja? Boka en rådgivning med oss. Vi hjälper dig att ta första steget!

Börja första steget här

Kapitalförsäkring fond

När du vill spara till något som ligger 5 år eller längre fram i tiden och du själv vill välja hur dina sparpengar ska placeras är kapitalförsäkring med fondanknytning ett bra alternativ.

Kapitalförsäkring traditionell

Att målspara i traditionell kapitalförsäkring passar dig som vill spara enkelt och tryggt. Denna kapitalförsäkring är ett långsiktigt sparande på minst tio år och innebär att vi på Folksam sköter förvaltningen av dina pengar åt dig.

Flexibelt sparande

När du sparar hos oss har du bra möjligheter att hitta ett flexibelt sparande. Med Kapitalspar sparar du i fonder, men eftersom det är en kapitalförsäkring betalar du ingen kapitalvinstskatt. Och du behöver inte deklarera för vinsterna

Håll koll på dina försäkringar via Mina sidor

På Mina sidor kan du följa hur dina försäkringar utvecklas. Välkommen att logga in!

Logga in på Mina sidor

Vi äger Folksam tillsammans

Det är du som äger Folksam, tillsammans med våra andra kunder. Vi ser till att tryggheten följer med i livets alla skeden. Det är vårt jobb.

Vi är kundägda