Hållbart sparande

Dina sparpengar kan göra skillnad

När du sparar hos Folksam bidrar du till vägen mot en mer hållbar värld.

Dina pengar investeras nämligen med hållbarhet i fokus, samtidigt som de växer för dig och din framtid. Privatpension eller Fondspar – du väljer det sparande som passar dig.

Vad är ett hållbart sparande?

När vi på Folksam förvaltar dina pengar gör vi det på ett ansvarsfullt sätt med hänsyn till både människa och miljö. Världens utveckling fortsätter då åt rätt håll, utan att för den sakens skull ge avkall på bra avkastning. Ett sparande med både din och hela samhällets framtid i åtanke, som gör nytta under tiden – så tänker vi kring hållbart sparande. I vårt fondutbud kan du välja bland fonder med olika inriktning, men som alla uppfyller våra egna krav på hållbarhet – se fliken nedan om hållbara fonder!

Enkelt att börja

Du som vill komma igång men känner dig osäker på hur har hittat rätt. Vi hjälper dig börja med ett sparande som passar dig. Är det ett stabilt sparande under en lång tid med Privatpension?

Eller kanske Fondspar, där du själv får välja fonder och risk? Vi kan då erbjuda färdiga portföljer som inte investerar i fossil industri. Det ska vara enkelt att spara hållbart, tycker vi.

Våra sparande

Vi har tre sparande du kan välja efter dina behov och din situation.