När du ska byta bostad

Några bra saker att tänka på

När du ska byta bostad står du förmodligen i begrepp att göra några avgörande val. Innan du fattar några beslut kan det vara bra att läsa på lite.

Vart du än ska flytta vill du säkert fixa till ditt boende efter din egen smak. Här finns information som kan vara till hjälp.

Vad är bäst för dig och miljön?

Miljöaspekten blir allt viktigare för vilka val vi gör i vår vardag och när det kommer till vårt boende finns det många olika frågor att ta ställning till.

Renovera miljövänligt

Test av utomhusfärger

Bara 4 av 45 färger får godkänt när Folksam redovisar slutresultatet av sitt test av utomhusfärger. Läs vårt test innan du ska måla om.

Se vilka färger som blev ett bra val

Värmepumpar som är ett bra val

För en husägare finns det få saker som är så påfrestande som att plötsligt inse att det inte finns någon värme i huset, här kan du läsa hela vår rapport av värmepumpar.

Värmepumpar – hela listan

Var rädd om dig

Det är ganska lätt att med enkla medel undvika skador genom att tänka efter före. På de här sidorna har vi samlat goda råd om hur du kan agera för att undvika skador i hemmet.

Så kan du förebygga skador

Hemförsäkring - vad behöver du?

En hemförsäkring är viktig att ha. Den skyddar dig, dina saker och ditt boende. Hos oss får du precis det du behöver. Vi har olika hemförsäkringspaket så att du kan välja det som passar just dina behov.

Våra hemförsäkringar