Hundförsäkring för valpen

Minst 40% rabatt till valpen fyller ett år

Har drömmen om en egen valp äntligen slagit in? Förutom att valpar är underbart söta är de också nyfikna och busiga. Därför är det extra viktigt att försäkra valpen så fort du hämtar hem den från uppfödaren. 

Vår hundförsäkring ger din valp ett bra skydd om den blir sjuk eller skadar sig. Du vill ju kunna gå till veterinären utan att behöva tveka av ekonomiska skäl. Då blir det lättare att bara njuta av din lilla krabat.

Därför köper du vår hundförsäkring

  • Samma veterinärvårdsbelopp hela livet
  • Dolda fel-skydd för valpar – även när du byter från annat försäkringbolag
  • Kostnadsfri veterinärrådgivning genom FirstVet

Samma veterinärvårdsbelopp hela livet

Det veterinärvårdsbelopp du väljer får du ha kvar hela hundens liv, oavsett åldern på din hund.

Valfrihet för dig och din valp

Hos oss väljer du mellan försäkringspaketen Bas, Mellan och Stor – beroende på vilket skydd du och din hund behöver.

Tillgång till kostnadsfri veterinärrådgivning ingår

Du får tre kostnadsfria samtal per år till FirstVet. Genom telefon eller videosamtal får du snabbt råd, recept eller remiss på en tid och plats som passar dig.

Bra skydd vid dolda fel

Om du skulle upptäcka ett dolt fel med din valp, får du ersättning för veterinärkostnader som tillkommer – om valpen är försäkrad före 12 veckors ålder.

Direktreglering av skada

I många fall räcker det att du betalar självrisken när du besöker veterinären, så löser vi resten tillsammans med djurkliniken – smidigt och enkelt för dig!

Bra vård och bra priser

Vi samarbetar med djurkliniker runt om i landet – för att du och din valp ska få bra veterinärvård till ett rimligt pris.

Rabatter hos oss

Förutom valprabatten får du mer rabatt om du har ditt boende försäkrat hos oss. Du får självklart också mängdrabatt, när du försäkrar flera hundar. Du kan kombinera rabatterna och få upp till 50 procent totalt.

  • 30% nyteckningsrabatt för valpen – om du tecknar hundförsäkringen innan valpen är ett år så får du 30 procents rabatt på första årspremien
  • 10% Samlingsrabatt genom din hemförsäkring – när du har ditt boende försäkrat i Folksam får du 10 procents samlingsrabatt när du försäkrar din hund, katt eller häst och på många andra försäkringar
  • 10 % rabatt – när du kastrerar din tik i förebyggande syfte
  • Upp till 50% mängdrabatt – när du försäkrar flera hundar kan du få mängdrabatt och är du uppfödare som försäkrar 10 hundar eller fler kan du få ända upp till 50 procents rabatt

Nio av tio är nöjda eller mycket nöjda med vår kundservice – och skadehantering

Om du vill ställa frågor eller få goda råd om vad som passar dig så ring till vår uppskattade och erfarna kundservice.

Vi är kundägda

Det är du som äger Folksam, tillsammans med våra andra kunder. Det gör att vi vill engagera oss i det våra kunder bryr sig om. Varje gång vi möter en kund så möter vi en ägare och det gäller inte minst i det dagliga arbetet – därför står vi på din sida.

Återbäring är pengar tillbaka till dig

Att vi är kundägda betyder också att våra ägare – du och alla andra kunder får vara med och dela på vinsten. Vi kallar det återbäring och den kommer en gång per år.

Inga bonusar till chefer

Vi är kundägda, och för oss är nöjda kunder och nöjda ägare samma sak. Vi delar inte ut bonusar till vår ledning. Vinsten används till återbäring och för att förbättra för dig som kund.

Valpen en del av vår hundförsäkring

Vår hundförsäkring finns i omfattningarna Bas, Mellan och Stor så att du kan välja en försäkring som passar just dina behov bäst.

Samtliga omfattningar innehåller en veterinärvårdsförsäkring med möjlighet att lägga till en livförsäkring.

Veterinärvårdsförsäkringen innebär att om din hund skadas eller blir sjuk, betalar vi kostnaderna för undersökning, behandling och vård som utförs av veterinär.

Livförsäkringen ger ersättning om hunden försvinner, dör eller måste avlivas på grund av en sjukdom eller ett olycksfall.

Vår hundförsäkring

Förmåner

När du försäkrar hunden hos oss

För att du ska kunna känna dig trygg och nöjd med hunden hos oss får du tillgång till ett antal tjänster och rabatter.