Våra reklamfilmer

Har du sett någon av våra reklamfilmer på tv eller internet?


Ibland kan det vara svårt att hitta sina favoriter i reklamblocken men här kan du titta hur många gånger du vill.


Vad vill du spara till?

Det sägs att världens första 150-åring redan har fötts. Vad blir det för pensionsålder då? Bäst att spara lite extra för en lång framtid. Vem vill inte bli firad av barnbarnens barnbarn?

För allt och alla du älskar

Att flytta ihop med sin älskling är underbart så klart. Men är inte det där bordet lite för stort och den där soffan alldeles för röd? Med Sveriges bästa hemförsäkring kan du och din partner vara trygga med alla era saker.

För att du älskar din villa

Försäkra din villa med Sveriges bästa villaförsäkring. Det är något att berätta för grannarna. Sveriges bästa. För att du verkligen älskar din villa.

För att du älskar din bil

Vilken bilförsäkring passar dig? Folksams bilförsäkring är märkt med Bra Miljöval. Det är Naturskyddsföreningens märkning av produkter och tjänster som har minst påverkan på miljön. Skyddar inte mot gyttja dock.

Sveriges bästa hem- och villaförsäkring

Vår stora hemförsäkring hamnar på första plats i Konsumenternas försäkringsbyrås poänglista på konsumenternas.se. Det gör också vår stora villaförsäkring. Därför kan vi säga att våra hem- och villaförsäkringar är bäst i Sverige.

Vi försäkrar dessutom 1,8 miljoner hushåll vilket gör oss till störst på marknaden. Men störst och bäst är inte allt. Vi vill vara det rätta valet för dig och din familj. Därför har vi också flera olika tilläggsförsäkringar om du har speciella önskemål.