Kundservice

Kundservice

Vad gäller din anmälan?

Kontakta oss

We speak English Hablamos Español Mówimy po polsku نحن نتحدث العربية Govorimo hrvatski


Just nu frågar många om det här:

Avbeställningsskyddet som finns i vår stora hemförsäkring eller i tilläggsförsäkringen Resklar gäller endast vid akut sjukdom och olycksfall innan avresa. Då kan du få ersättning om du måste avbeställa din resa. Det gäller inte om du vill avstå från att resa av andra orsaker.

Här finns mer information om Resklar.

Börsen i Moskva är stängd för utländska investerare till följd av den finansiella oro som uppstått efter Rysslands invasion av Ukraina. Här kommenterar vi utvecklingen, hur den finansiella oron påverkar oss som företag och vad som händer med handelsstoppade fonder.

Har du fått ett mejl från no-reply@acs.folksam.se? Vad kul! Då har du fått ett utskick från oss i vår fina nya design för nyhetsbrev. Det är Folksam som är avsändaren.

Vi har gått över till att skicka din post och dina fakturor digitalt till Mina sidor. Eftersom vi inte vill att du ska missa att betala fakturan på försäkringen väljer vi att skicka påminnelsen med vanlig post. Om du uppdaterar dina kontaktuppgifter på Mina sidor med e-postadress, så får du ett mejl från oss så fort du kan logga in och läsa ny post på Mina sidor.

Samla försäkringar – få rabatter

Om ditt hem är försäkrat hos oss kan du få 10% samlingsrabatt på många av våra försäkringar. Dessutom kan du få ytterligare upp till 15% rabatt när du skadeförebygger.
Vilka rabatter får du?