Kundservice

Har du råkat ut för något?

Förlust, stöld eller skada

Kundservice

0771-950 950

Vardagar 07.30–21.00, helg 09.00–19.00

Just nu frågar många om det här:

Med hjälp av en tekniskt sofistikerad kopia av Folksams Facebooksida, kallad ”Folksam Handläggare” eller "Folksam Kundtjänst", försöker bedragare lura till sig våra kunders och medarbetares bankuppgifter.

Tänk på att aldrig lämna ut dina inloggningsuppgifter till e-legitimationen Mobilt BankID, och att inte logga in via någon annan person eller på någons uppmaning. Folksam ber dig aldrig att lämna ut inloggningsuppgifter till Mobilt BankID via Facebook. Vi kontaktar dig heller inte och ber dig logga in med Mobilt BankID via Facebook.

Har du använt din e-legitimation eller Mobilt BankID på någon av dessa facebooksidor ber vid dig att omedelbart ta kontakt med din bank. Har du frågor är du alltid välkommen att ringa oss på 0771-950 950.

Några av de kontrolluppgifter vi har skickat ut innehåller tyvärr fel årtal. I texten anges 2015 som beskattningsår, men rätt uppgift är naturligtvis 2016. Vi ber om ursäkt för detta. Skatteverket har dock fått korrekta uppgifter.

Under februari kommer värdebeskeden för 2016 för dig som sparar i en försäkring hos oss. Du hittar ditt värdebesked på Mina sidor här på folksam.se och i brevlådan om du även har valt att få det hemskickat.
Läs mer om värdebesked för 2016.

Vardagar 07.30-17.00 ringer du 0771-960 960 för att tala med en skadehandläggare - eller så anmäler du händelsen här. På helger och kvällar ringer du vår jour på telefon 020-45 00 00 om du har en akut skada.

Ja, du som har hemförsäkring hos oss får tio procents samlingsrabatt på en mängd av våra försäkringar och tillägg – se efter vilka rabatter du kan få.

Vi erbjuder e-faktura till dig som betalar dina försäkringar per kvartal, halvår och helår. Betalar du per månad har du möjlighet att betala via autogiro.

Det är enkelt att anmäla dig till e-faktura. Anmäl dig via din internetbank, så övergår alla dina fakturor som du har på papper till e-faktura.

We speak English Hablamos Español Wir sprechen Deutsch نحن نتحدث العربية

Våra kontor

Besöksadress

Kontorets öppettider

Kontorets kundservice

Samla försäkringar – få rabatter

Om ditt hem är försäkrat hos oss kan du få 10% samlingsrabatt på många av våra försäkringar. Dessutom kan du få ytterligare upp till 15% rabatt när du skadeförebygger.
Vilka rabatter får du?