Om Mina Sidor

Logga in med personnummer eller e-leg

Mina sidor är en tjänst för dig som är kund hos oss där du kan se dina försäkringar och få en sammanställning över ditt sparande hos Folksam.

Här kan du även göra omplaceringar av dina fonder. Enkelt, smidigt och kostnadsfritt. För att logga in på Mina sidor använder du din E-legitimation, mobilt bank-id eller ett lösenord. För att logga in till din kooperativa tjänstepension använder du ett lösenord.

Här loggar du in

För att logga in på Mina sidor använder du din E-legitimation, mobilt bank-id eller ett lösenord.

På Min Kooperativa tjänstepension finns en sammanställning över tjänstepension KTP eller KTPK för dig som är eller har varit anställd i ett kooperativt företag.

Du som har så kallad KAP (Kooperationens avtalspension) ser det som är intjänat före 2011 på Min Kooperativa tjänstepension. Om du valt Folksam för det som är intjänat efter 2011 ser du den delen på Mina sidor.

Beställa lösenord

E-legitimation

  • E-legitimation Skaffar du enkelt genom din internetbank. Du kan även använda ett mobilt BankID när du loggar in på en dator. På så sätt kan du använda din e-legitimation oavsett var du befinner dig. Här kan du läsa mer om e-legitimation.