Skydda hemmet med Sveriges bästa villaförsäkring


Har du rätt skydd i sommar?

Vår villaförsäkring klarar både låg- och högtryck

Idel solsken eller kraftig nederbörd. Det finns inget vanligt väder längre. Ta hand om din villa och tomt och välj Sveriges bästa villaförsäkring, nu till ett extra förmånligt medlemspris.

Du har en hemförsäkring via ditt fackförbund men du behöver också ha en villaförsäkring om du bor i radhus, parhus eller fristående hus. Det är en försäkring för taket, fasaden, din fina altan, flaggstången och trädgården - ja, för allt som hör till tomt och hus.

Folksam har Sveriges bästa villaförsäkring enligt Konsumenternas försäkringsbyrås årliga jämförelse. Villa Stor är högst rankad av alla och Villa Bas är bland de bästa i sin kategori. Med Sveriges bästa villaförsäkring så är ditt hus redo för nästan allt. Till och med det som nu är helt vanligt väder.Sveriges bästa villaförsäkring


Därför väljer du vår Villaförsäkring Stor


Vi går tillsammans igenom byggnaden för att upptäcka eventuella brister och risker för vattenläckage, brand och inbrott. Du får också värdefulla råd så att du kan undvika skadehändelser i framtiden.

Storm, hagel, snötryck, översvämning, brand och blixtnedslag. Vi ersätter skador som orsakas av naturens krafter eller vädrets nycker. Dessutom med maximalt åldersavdrag på 10 000 kr om du har Villa Stor som är högst rankad i Sverige när det gäller skydd mot naturskador.

Vi ersätter upp till 150 000 kronor om ditt hus eller tomt skulle råka ut för plötsliga och oväntade skadehändelser.

Sveriges bästa villaförsäkring

Konsumenternas ger objektiv och kostnadsfri rådgivning om bank och försäkring. Vår Villaförsäkring Stor har det högsta betyget bland marknadens aktörer och får totalt 4,3 poäng av 5 möjliga, medan vår Villaförsäkring Bas är topprankad i sin kategori.

Till Konsumenternas jämförelse


Om du har hemmet och bilen försäkrade hos oss kan du få 10 % samlingsrabatt på många av våra andra försäkringar. Dessutom kan du få ytterligare upp till 15 % rabatt på villaförsäkringen när du förebygger vatten-, brand- och inbrottsskador där hemma.

Här kan du jämföra innehållet i Villaförsäkring Bas och Villaförsäkring Stor och läsa mer om vad de olika delarna innebär.
Jämför våra villaförsäkringar Stor Bas
Ingen självrisk Självrisk 10 tkr

Skydda ditt livs investering

Oavsett om du älskar att påta i trädgården eller bara ta det lugnt på altanen så behöver du en bra villaförsäkring. Vi har Sveriges bästa enligt Konsumenternas oberoende jämförelse.

Det känns bra att kunna erbjuda en försäkring med tydliga fördelar som gör skillnad i plånboken om det händer något. Köp den nu till ett extra förmånligt pris genom medlemskapet i ditt fackförbund.