Forena

Allt om ditt försäkringsskydd

Här kan du läsa mer om de försäkringar du kan köpa till för ett lägre medlemspris, särskilt utvalda för dig som medlem i Forena.

Köp till medlemspris Köp
Köp
Köp
Köp
Köp
Köp
Som senior medlem har du möjlighet att köpa följande försäkring till ett förmånligt pris genom ditt förbund.

Juristförsäkring

Här kan du som är anställd hos Forena teckna juristförsäkring för dig och din familj. Fyll i formuläret nedan så tecknar vi juristförsäkringen och skickar försäkringshandlingar och faktura till dig.
Du som är medlem i Forena har möjlighet att få premiebefrielse om du blir sjukskriven eller arbetslös. Det betyder att du inte behöver betala din försäkringspremie under en tid. Vill du komma i kontakt med oss angående premiebefrielse? Skrolla ner så finner du ett formulär som du fyller i.

Om du blir ofrivilligt arbetslös eller sjukskriven i minst tre månader kan du få premiebefrielse för vissa av dina andra försäkringar.

Du får premiebefrielse under den tid som du är fortsatt ofrivilligt arbetslös eller sjukskriven. Men du kan som längst få det under 365 dagar eller tills du har fått ut maxbeloppet som är 15 000 kronor.

Du kan få premiebefrielse för följande försäkringar:
  • Hemförsäkring
  • Villaförsäkring
  • Bostadsrättsförsäkring
  • Fritidshusförsäkring
  • Bilförsäkring

Rådgivning för dig som är medlem

Boka en rådgivning och bli rätt försäkrad. Det kostar inget och du binder dig inte för något. Rådgivningen sker på webben och är ett samarbete mellan ditt fackförbund och Folksam.

Läs mer och boka tid

Se dina försäkringar – logga in på Mina sidor

Om du loggar in kan du se de flesta försäkringar du fått genom ditt förbund.

Logga in här