Unga talanger på Folksam - se video

Möt våra unga talanger

Starta din karriär på Folksam

I filmen ovan får du möta våra unga talanger som har antingen börjat som student i vår studentpool eller gått vårt Tech Talent-program, för att därefter fortsätta sin karriär på Folksam. Här får du en inblick i hur det är att vara ny och starta sin karriär hos oss.

Folksams studentpool

På Folksam får många framtida medarbetare in en fot i företaget via vår studentpool, som varje år tar in runt 150 semestervikarier under sommarmånaderna. Genom att jobba i studentpoolen får du som student erfarenhet som är värdefull för din framtida karriär. Och när du har studerat färdigt har du stor möjlighet att fortsätta jobba på Folksam. Under de senaste åren har vi rekryterat 50–60 studenter från poolen till olika tjänster inom Folksamgruppen.

Folksam Tech Talent

Unga talanger kommer även in via programmet Tech Talent, där du får möjlighet att jobba med verksamhetsnära IT i utvecklande roller. Folksam Tech Talent är ett program för unga IT-talanger i början av sin karriär som vill bidra med nya insikter och idéer på vår förändringsresa som ett modernt finansiellt bolag. Programmet löper under ett år och tanken är att studenterna därefter ska erbjudas en anställning.