Extrajobb via vår studentpool

Som student kan du jobba extra i vår studentpool. I dagsläget har vi cirka 200 studenter som jobbar extra inom bland annat ekonomi, skadereglering, kundservice och försäkringsadministration.

Framförallt rekryterar vi studenter från utbildningar inom ekonomi, juridik, matematik och systemvetenskap. Vi tar in studenter på flera orter i landet, till exempel Linköping, Göteborg, Luleå, Malmö, Stockholm och Örebro.

Genom att arbeta i studentpoolen får du erfarenhet som är värdefull för din framtida karriär och när du har pluggat färdigt har du möjlighet att söka tillsvidareanställningar hos oss. Under de senaste åren har vi rekryterat 50-60 studenter från poolen till olika tjänster inom Folksam med dotterbolag.

Är du nyfiken på försäkringsbranschen? Här kan du höra mer om varför du ska välja att jobba i studentpoolen.

Vad du kan förvänta dig

Att vara med i studentpoolen innebär att du jobbar under sommaren och ibland extra vid behov under året. Hälften av våra studenter jobbar enbart under sommaren medan andra jobbar några dagar per vecka. Tillsammans med din handledare på Folksam lägger du upp ett schema som fungerar för er båda. Oavsett vilken tjänst det gäller får du introduktion och utbildning.

Vad vi förväntar oss

Vi söker dig som idag studerar på högskola/universitet inom något av områdena ekonomi, juridik, matematik eller systemvetenskap. Det spelar ingen roll vilket år du läser, vi tar in studenter från alla årskullar. I flera av rollerna är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av serviceyrken eller försäljning.

Som person är du engagerad och ansvarstagande och har ett intresse för Folksam. Du samarbetar bra med andra människor och trivs med att ha många kontaktytor.

Mer information och ansökan

Alla Folksams sommarjobb annonseras bland våra lediga jobb under våren. I annonsen som läggs ut finns all information om vilka sommarjobb vi erbjuder och på vilka orter vi söker studenter. Håll utkik om du är intresserad!

Besök oss också gärna på de arbetsmarknadsdagar som vi är med på. Via länken nedan kan du se var och när du kan träffa oss. Välkommen!

Arbetsmarknadsdagar