Kundservice

Har du råkat ut för något?

Förlust, stöld eller skada

Kundservice – gäller ej skadeärenden

0771-950 950

Vardagar 07.30–21.00, helg 09.00–19.00

Just nu frågar många om det här:

Det här är ett standardvärde som sattes efter att din pensionsförsäkring konverterats till en kapitalförsäkring (eftersom avdragsrätten försvunnit på pensionsförsäkringar). Du kan när som helst kontakta oss om du vill börja ta ut försäkringen innan du fyller 80 eller om du vill ändra till en kortare utbetalningsperiod.

Några av de kontrolluppgifter vi har skickat ut innehåller tyvärr fel årtal. I texten anges 2015 som beskattningsår, men rätt uppgift är naturligtvis 2016. Vi ber om ursäkt för detta. Skatteverket har dock fått korrekta uppgifter.

Under februari kommer värdebeskeden för 2016 för dig som sparar i en försäkring hos oss. Du hittar ditt värdebesked på Mina sidor här på folksam.se och i brevlådan om du även har valt att få det hemskickat.
Läs mer om värdebesked för 2016.

Ja, du som har hemförsäkring hos oss får tio procents samlingsrabatt på en mängd av våra försäkringar och tillägg – se efter vilka rabatter du kan få.

We speak English Hablamos Español Wir sprechen Deutsch نحن نتحدث العربية

Våra kontor

Besöksadress

Kontorets öppettider

Kontorets kundservice

Samla försäkringar – få rabatter

Om ditt hem är försäkrat hos oss kan du få 10% samlingsrabatt på många av våra försäkringar. Dessutom kan du få ytterligare upp till 15% rabatt när du skadeförebygger.
Vilka rabatter får du?