Privat pensionssparande

— vilket sparande passar dig?

Att spara till sin pension är lika enkelt som att stoppa pengar i en spargris. Vi har bra erbjudanden både för dig som vill ha ett tryggt sparande och för dig som själv vill bestämma risken genom ditt val av fonder.

Är du osäker på vad du ska välja? Boka en rådgivning med oss. Vi hjälper dig att komma igång!

Vi jobbar för att din pension ska växa i en grön framtid

Kapitalförsäkring fond

När du vill spara till något som ligger 5 år eller längre fram i tiden och du själv vill välja hur dina sparpengar ska placeras är kapitalförsäkring med fondanknytning ett bra alternativ.

Kapitalförsäkring traditionell

Att målspara i traditionell kapitalförsäkring passar dig som vill spara enkelt och tryggt. Denna kapitalförsäkring är ett långsiktigt sparande på minst tio år och innebär att vi på Folksam sköter förvaltningen av dina pengar åt dig.

Kapitalförsäkring med och utan garanti

Kapitalförsäkring med och utan garanti är ett sparande som är enkelt men med möjlighet till en god avkastning. Du väljer själv hur du vill att dina pengar ska placeras – med eller utan garanti eller kanske både och.

Flexibelt sparande

När du sparar hos oss har du bra möjligheter att hitta ett flexibelt sparande. Med Kapitalspar sparar du i fonder, men eftersom det är en kapitalförsäkring betalar du ingen kapitalvinstskatt. Och du behöver inte deklarera för vinsterna