Elektrikerna

Försäkringar för dig som medlem

I samarbete med Elektrikerna får du ett tryggt och prisvärt paket med försäkringar särskilt utvalda för dig som medlem. Här kan du läsa allt om vad som ingår.

Det här skyddet ingår

Några försäkringar ingår i din medlemsavgift och många fler kan du köpa till för ett lägre medlemspris. Har du nyligen blivit medlem i Elektrikerna har du dessutom ett förmånligt starterbjudande under dina första tre månader.

Att vara med i facket ska ge trygghet, både på och utanför jobbet. Det är styrkan med kollektivet, tillsammans får vi de bästa förmånerna. Därför är vi otroligt stolta över våra medlemsförsäkringar i Folksam! Michael Benthin, Ombudsman Elektrikerna

Medlemspris på boendeförsäkringar

Villa, bostadsrätt eller hyresrätt? Hur du än bor får du som är medlem i Elektrikerförbundet rätt skydd till medlemspris. Till och med när du vill utöka din hemförsäkring, och få extra trygghet.

Medlemspris på ett tryggt sparande

Du som är medlem i Elektrikerna kan teckna Medlemsspar – ett riktigt bra långsiktigt sparande för exempelvis boende, barn eller pension. Du kan börja sparandet direkt på webben eller så bokar du möte med en av Folksams rådgivare.

Vårt fondsparande Medlemsspar Fond
5 år eller mer
300 kr/mån
Fonder i en kapitalförsäkring
Möjlighet att pausa sparandet
120 kr/år + 0,3% av kapitalet/år
Ja mot avgift efter första året
Börja spara direkt Köp

Välj ditt Medlemsspar här:

Medlemsspar Fond

”Jag vill vara aktiv i mitt sparande, välja fonder själv och hålla koll på värdet”

Passar dig som
vill spara i minst fem år och välja fonder själv, oavsett vad du sparar till.