Medlemsförsäkringar

Seko Sjöfolk

Som medlem i Seko Sjöfolk får du ett erbjudande som tagits fram i samarbete mellan Folksam och ditt förbund. Köp försäkringarna du behöver till ett extra förmånligt medlemspris.

Ny förmån - kostnadsfri juridisk rådgivning

  • Från den 1 november 2018 får du som medlem en ny förmån genom din hemförsäkring. Tre timmars kostnadsfri juridisk rådgivning som kan hjälpa dig med exempelvis testamente eller samboavtal.

    Läs mer om juridisk rådgivning >

Det här ingår i ditt medlemskap

Nedanstående försäkringar ingår i ditt medlemskap.

Efter 12 månader

Efter 12 månaders medlemskap i SEKO Sjöfolk ingår även en hemförsäkring i ditt medlemskap.

Starterbjudande

Nedanstående försäkringar ansluts du automatiskt till som ny medlem om du inte tackar nej. Om du väljer att behålla dem får du dem till ett förmånligt pris

Försäkringar du kan uppgradera med

De här försäkringarna kan du kan köpa till. Välj de försäkringar som passar just dina och din familjs behov. Du kan exempelvis teckna Medlemsolycksfall Fritid för din partner och Sjuk-och efterlevandeförsäkring för er båda.

Det här ingår i ditt medlemskap

Nedanstående försäkringar ingår i ditt medlemskap.

Försäkringar du kan uppgradera med

Som senior medlem har du möjlighet att köpa följande försäkring till ett förmånligt pris genom ditt förbund.

Försäkringar du kan ha tecknat tidigare

Som senior medlem har du tidigare kunnat köpa Sparliv 60+. Försäkringen går inte längre att nyteckna, men löper på för dig som tecknade avtal före 1 januari 2019.

Informationsmaterial

På servicesidan för Seko hittar du som är fackligt förtroendevald alla produktblad, villkor, blanketter och medlemsbrev som finns till era medlemmar.
Blev du intresserad av rådgivning på din arbetsplats efter att ha sett vår film? Anmäl dig här så tar vi kontakt med dig.