Medlemsförsäkringar

Transportarbetareförbundet

Sjukförsäkring hos Folksam
Som medlem i Transportarbetareförbundet får du ett erbjudande som tagits fram i samarbete mellan Folksam och ditt förbund. Köp försäkringarna du behöver till ett extra förmånligt medlemspris.

Försäkra villan till medlemspris

  • Du som bor i hus kan komplettera din hemförsäkring via Transportarbetareförbundet med vår villaförsäkring. Som medlem får du upp till 10% rabatt på priset.

    Se ditt erbjudande och köp

Med ditt medlemskap

Här kan du se vilka försäkringar som ingår i ditt medlemskap. Är du en nybliven medlem så ingår vissa försäkringar från början om du inte tackar nej. Du kan sedan välja att köpa till ett antal försäkringar till ett förmånligt pris som du ser i högerspalten under "kan du köpa till".
Försäkringar Medlems­innehåll För nybliven medlem Kan du köpa till
Ingår redan från början
Ingår redan från början
Ingår redan från början
Ingår redan från början
  Om du inte tackar nej
  Om du inte tackar nej
   
   
   

Ingår i ditt medlemskap

Nedanstående försäkring ingår i ditt medlemskap.

Försäkringar du kan uppgradera med

Som senior medlem har du möjlighet att köpa följande försäkringar till ett förmånligt pris genom ditt förbund.

Försäkringar du kan ha tecknat tidigare

Som senior medlem har du tidigare kunnat köpa Sparliv 60+. Försäkringen går inte längre att nyteckna, men löper på för dig som tecknade avtal före 1 januari 2019.

Informationsmaterial

På servicesidan för Transportarbetareförbundet hittar du som är fackligt förtroendevald alla produktblad, villkor, blanketter och medlemsbrev som finns till era medlemmar.
Blev du intresserad av rådgivning på din arbetsplats efter att ha sett vår film? Anmäl dig här så tar vi kontakt med dig.