Medlemsförsäkringar

TULL-KUST

Som medlem i TULL-KUST får du ett erbjudande som tagits fram i samarbete mellan Folksam och ditt förbund. Köp försäkringarna du behöver till ett extra förmånligt medlemspris.

Passa på att teckna Juristförsäkring!

  • Fram till 14 januari 2020 kan du teckna Juristförsäkring utan karens. Du som tecknar vår Juristförsäkring nu, kan börja använda den redan 1 november. Väljer du att teckna försäkringen vid ett senare tillfälle måste du vänta i sex månader innan du kan nyttja den.

    Se ditt erbjudande och köp

Ingår i ditt medlemskap

I ditt medlemskap ingår en Rättskyddsförsäkring. Rättskyddsförskringen är ett skydd för TULL-KUSTS medlemmar vid exempelvis tvister gällande bilar, båtar, snöskotrar och flygplan som används i tjänsten, samt annan teknisk utrustning som tillhör Tullverket eller Kustbevakningen.

Starterbjudande

Nedanstående försäkringar ansluts du automatiskt till som ny medlem om du inte tackar nej. Om du väljer att behålla dem får du dem till ett förmånligt pris.

Försäkringar du kan uppgradera med

Som medlem har du utöver försäkringarna som ingår i ditt medlemskap möjlighet att köpa följande försäkringar till ett förmånligt pris genom ditt förbund.

Försäkringar du kan uppgradera med

Som senior medlem har du möjlighet att köpa följande försäkringar till ett förmånligt pris genom ditt förbund.

Försäkringar du kan ha tecknat tidigare

Som senior medlem har du tidigare kunnat köpa Sparliv 60+. Försäkringen går inte längre att nyteckna, men löper på för dig som tecknade avtal före 1 januari 2019.

Informationsmaterial

På servicesidan för TULL-KUST hittar du som är fackligt förtroendevald alla produktblad, villkor, blanketter och medlemsbrev som finns till era medlemmar.