Vårt miljöarbete

Miljö är en central fråga för Folksam.

Vi har ambitionen att vara i framkant och har sedan 60-talet arbetat med miljö och hållbarhetsfrågor.
Ett stort företag som Folksam har stora möjligheter att påverka och våra höga miljökrav har bidragit till en högre miljöstandard hos flera stora underleverantörer.

Våra bil- och byggskadeverksamheter har störst påverkan på vår omvärld. Därför är vi extra stolta över att kunna erbjuda Bra Miljöval-märkta villa-, bil- och fritidshusförsäkringar. Vidare använder vi enbart ursprungsmärkt vindkraft i våra fastigheter.
Se filmen om Folksamgruppens hållbarhetsarbete.
Miljö är en central fråga för Folksam. Vi har ambitionen att vara i framkant och har sedan 60-talet arbetat med miljö och hållbarhetsfrågor.

Ett stort företag har stora möjligheter att påverka och Folksams höga miljökrav har bidragit till en högre miljöstandard hos flera stora underleverantörer.

Här hittar du vår senaste Års- och hållbarhetsrapport samt vår klimatrapport.
Är du nyfiken på hur vårt hållbarhetsarbete går till steg för steg? Vad är hållbarhet och hur jobbar vi på Folksam för att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld?

Genom länken nedan kan du se "En hållbar värld" – en utbildning som alla Folksam-anställda går. Utbildningen tar cirka 40 minuter att genomföra.
Hej! karin-stenmar-email

Ställ din fråga direkt till vår hållbarhetschef Karin Stenmar.