Medlemsförsäkringar

Hotell- och restaurangfacket

Som medlem i Hotell- och restaurangfacket får du ett erbjudande som tagits fram i samarbete mellan Folksam och ditt förbund. Köp försäkringarna du behöver till ett extra förmånligt medlemspris.

Ingår i ditt medlemskap

Nedanstående försäkringar ingår i ditt medlemskap.

Starterbjudande

Nedanstående försäkringar ansluts du automatiskt till som ny medlem om du inte tackar nej. Om du väljer att behålla dem gör du det till ett förmånligt pris.

Försäkringar du kan uppgradera med

Som medlem har du utöver försäkringarna som ingår i ditt medlemskap möjlighet att köpa följande försäkringar till ett förmånligt pris genom ditt förbund.

Som ny medlem ansluts du och din maka/maka till Medlemsolycksfall och Sjuk- och efterlevandeförsäkringen om du inte tackar nej – läs mer under rubriken För nya medlemmar.

Ingår i ditt medlemskap

Nedanstående försäkringar ingår i ditt medlemskap som senior.

Försäkringar du kan uppgradera med

Som senior medlem har du möjlighet att köpa följande försäkringar till ett förmånligt pris genom ditt förbund.

Försäkringar du kan ha tecknat tidigare

Som senior medlem har du tidigare kunnat köpa Sparliv 60+. Försäkringen går inte längre att nyteckna, men löper på för dig som tecknade avtal före 1 januari 2019.

Informationsmaterial

På servicesidan för Hotell- och restaurangfacket hittar du som är fackligt förtroendevald alla produktblad, villkor, blanketter och medlemsbrev som finns till era medlemmar.
Blev du intresserad av rådgivning på din arbetsplats efter att ha sett vår film? Anmäl dig här så tar vi kontakt med dig.