Medlemsförsäkringar

Hotell- och restaurangfacket

Som medlem i Hotell- och restaurangfacket får du ett erbjudande som tagits fram i samarbete mellan Folksam och ditt förbund. Köp försäkringarna du behöver till ett extra förmånligt medlemspris.

Försäkra villan till medlemspris

  • Du som bor i hus kan komplettera din hemförsäkring via Hotell- och restaurangfacket med vår villaförsäkring. Som medlem får du upp till 10% rabatt på priset.

    Se ditt erbjudande och köp

Med ditt medlemsskap

Ett antal försäkringar ingår i det paket du får som medlem, de ser du i vänsterspalten. För nya medlemmar ingår ytterligare försäkringar från start, som du kan välja att tacka nej till - dessa visas i mittenspalten.

Slutligen kan du också välja att utöka dina försäkringar genom att köpa till extra skydd. Dessa ser du till höger i tabellen.
Försäkringar Medlemsinnehåll För nybliven medlem Kan du köpa till
Ingår redan från början
Ingår redan från början
  Om du inte tackar nej
  Om du inte tackar nej
   
   
   

Det här ingår i ditt medlemskap

Nedanstående försäkringar ingår i ditt medlemskap som senior.

Hemförsäkring

Försäkringar du kan uppgradera med

Som senior medlem har du möjlighet att köpa följande försäkringar till ett förmånligt pris genom ditt förbund.

Sjukdom 60+ och Olycksfall 60+

Försäkringar du kan ha tecknat tidigare

Som senior medlem har du tidigare kunnat köpa Sparliv 60+. Försäkringen går inte längre att nyteckna, men löper på för dig som tecknade avtal före 1 januari 2019.

Sparliv 60+

Informationsmaterial

På servicesidan för Hotell- och restaurangfacket hittar du som är fackligt förtroendevald alla produktblad, villkor, blanketter och medlemsbrev som finns till era medlemmar.

Hotell- och restaurangfackets servicesida

Blev du intresserad av rådgivning på din arbetsplats efter att ha sett vår film? Anmäl dig här så tar vi kontakt med dig.