Kundservice

Vad gäller din anmälan?

Kontakta oss

We speak English Hablamos Español Mówimy po polsku نحن نتحدث العربية Govorimo hrvatski


Just nu frågar många om det här:

Vi ber om ursäkt om du har fått dubbla utskick av samma brev från oss i dagarna. Vi är medvetna om felet och hoppas att du har överseende med det.

För överskott i spar- och pensionsförsäkringar får du återbäring i form av återbäringsränta.

Återbäringen för överskott i riskförsäkring utan sparande hanterar vi antingen genom premiereducering, produktutveckling eller kontant utbetalning till dig som kund.

I år har vi valt att skapa kundnytta genom att använda befintligt överskott i Folksam liv ömsesidig till premiereducering och sänker kostnaden för många försäkringar, till exempel sjuk- och efterlevandeförsäkringen.

Här finns mer information om återbäring i Folksam Liv.

Folksam Tjänstepension AB är ett nytt företag hos oss. Det nya bolaget är helägt av Folksam Liv och drivs enligt ömsesidiga principer.

Vi har samlat all information på ett och samma ställe om du vill veta vad det betyder för dig som kund.

Börsen i Moskva är stängd för utländska investerare till följd av den finansiella oro som uppstått efter Rysslands invasion av Ukraina. Här kommenterar vi utvecklingen, hur den finansiella oron påverkar oss som företag och vad som händer med handelsstoppade fonder.

Har du fått ett mejl från no-reply@acs.folksam.se? Vad kul! Då har du fått ett utskick från oss i vår fina nya design för nyhetsbrev. Det är Folksam som är avsändaren.

Vi har gått över till att skicka din post och dina fakturor digitalt till Mina sidor. Eftersom vi inte vill att du ska missa att betala fakturan på försäkringen väljer vi att skicka påminnelsen med vanlig post. Om du uppdaterar dina kontaktuppgifter på Mina sidor med e-postadress, så får du ett mejl från oss så fort du kan logga in och läsa ny post på Mina sidor.

Samla försäkringar – få rabatter

Om ditt hem är försäkrat hos oss kan du få 10% samlingsrabatt på många av våra försäkringar. Dessutom kan du få ytterligare upp till 15% rabatt när du skadeförebygger.
Vilka rabatter får du?