Kundservice

Våra kontor är stängda för kundbesök

Vad gäller din anmälan?

Kontakta oss

We speak English Hablamos Español Mówimy po polsku نحن نتحدث العربية Govorimo hrvatski


Just nu frågar många om det här:

Sedan 2018 finns det i Folksams försäkringsvillkor möjligheten att medförsäkra personer som saknar folkbokföring. Det gäller alla flyktingar som söker uppehållstillstånd i Sverige. Läs mer på vår samlingssida med information om att medförsäkra flyktingar i din hemförsäkring.

Rysslands invasion av Ukraina är ett grovt folkrättsbrott mot en europeisk demokrati. Folksams vd och koncernchef Ylva Wessén och Marcus Blomberg, chef för Placering och ägande, kommenterar utvecklingen och hur den finansiella oron påverkar oss som företag.

Från och med i år kommer utskicken finnas digitalt på Mina sidor. Kontrolluppgifterna kommer att bli tillgängliga under vecka 3 och 4. Värdebeskeden kommer att bli tillgängliga under vecka 5, 6 och 7. Vill du bli notifierad när utskicken finns tillgängliga för dig behöver din mejladress vara registrerad på Mina sidor.

Du kan läsa mer om värdebeskeden här.

Har du fått ett mejl från no-reply@acs.folksam.se? Vad kul! Då har du fått ett utskick från oss i vår fina nya design för nyhetsbrev. Det är Folksam som är avsändaren.

Vi har gått över till att skicka din post och dina fakturor digitalt till Mina sidor. Eftersom vi inte vill att du ska missa att betala fakturan på försäkringen väljer vi att skicka påminnelsen med vanlig post. Om du uppdaterar dina kontaktuppgifter på Mina sidor med e-postadress, så får du ett mejl från oss så fort du kan logga in och läsa ny post på Mina sidor.

Du kan beställa Grönt kort på olika sätt. Kostnadsfritt genom att logga in på Mina sidor och klicka på den bilförsäkring det gäller. Du kan även beställa direkt på webben eller via telefon för en kostnad på 200 kronor.

Det går inte att besöka våra kontor för att hämta ut ett Grönt kort.

Läs mer och beställ här

Det är många som ringer till oss med frågor om vad som gäller i försäkringen med tanke coronaviruset. Därför har vi samlat information på den här sidan.

Har du frågor om hur din reseförsäkring gäller under covid-19 hittar du mer information här.

I och med spridningsrisk har vi stängt våra kontor för kundbesök.

Folksam är kundägt och därför går en del av vinsten tillbaka till dig som kund, bland annat i form av återbäring. På ditt återbäringsbesked för år 2021 kan du se hur mycket återbäring just du har fått.

Här kan du läsa mer om årets återbäring.

Samla försäkringar – få rabatter

Om ditt hem är försäkrat hos oss kan du få 10% samlingsrabatt på många av våra försäkringar. Dessutom kan du få ytterligare upp till 15% rabatt när du skadeförebygger.
Vilka rabatter får du?