Träffa oss för en helhetslösning

Försäkringar och sparande för hela företaget

Att få tiden att räcka till som företagare är svårt, det vet vi om.

Därför har vi paketerat försäkringar och kan ge förslag på pensionslösningar som passar just ditt företag och verksamhet. Smart, effektivt och enkelt!

Med våra försäkringar och pensionslösningar kan du hantera krav och utmaningar utan bekymmer.
Förutom ett bra och heltäckande försäkringspaket får du även tillgång till en kontaktperson som ger dig konkreta råd om försäkringar och sparande. Du behöver inte prata med flera personer!

Fem exempel

Här kan du läsa några exempel på hur vi kan hjälpa till.

Det egna kapitalet är viktigt för ditt företags framtid. Har ditt företag kapital sparat för framtiden ska pengarna jobba åt dig och ditt företag! På sikt kan det bli en stor utväxling - utan att du behöver göra något.

Gift eller sambo, spelar det någon roll? Vem får pengar om du avlider? Vad händer med ditt företag? Vi ger dig en familjejuridisk analys - helt utan kostnad. Då får du svar direkt på vad som gäller och slipper oroa dig.

Trohetskapital är ett belöningssystem som gynnar både företag och anställda. Trohetskapital gör företaget till en attraktiv arbetsgivare.

Samtidigt kan företaget försäkra sig om att få behålla personal som man har utbildat och vill satsa på – personal med kompetensen och kontakterna som är nödvändiga för att generera intäkter i företaget.

För de anställda innebär det en ökad vilja att stanna kvar och bidra. Samtidigt kan Trohetskapital minska risken för en köpare vid en eventuell försäljning av företaget, detta i och med att nyckelpersoner med specifika kunskaper knyts allt närmare företaget.

Mer om Trohetskapital

Sjukdom, olyckor och inkomstbortfall - det finns mycket du som företagare kan råka ut för - och vad händer då? Känn dig genast lugnare, med vårt trygghetspaket!

Det här innehåller trygghetspaketet

Du kan säkra din framtida ekonomi genom att fördela inkomsterna över tid. Du får en högre pension - och betalar samtidigt lägre skatt - så att du kan göra det du vill i framtiden.

Läs mer om våra pensionslösningar