Golf

Försäkring för spelare, klubb och personal

Oavsett om du spelar själv, företräder en klubbb eller verkar som instruktör så har vi bra försäkringar som gör att du kan känna dig tryggare på banan.

Försäkringar för dig som spelare

För dig som spelar golf finns en medlemsförsäkring som innehåller en ansvars- och en olycksfallsdel. Medlemsförsäkringen ger dig ett omfattande skydd och ersätter en rad olika skador.

Försäkringar för dig som är elitspelare

Du som spelar på elitnivå utsätter kroppen för stora påfrestningar. Med vår vårdkostnadsförsäkring får du snabbt hjälp av läkare eller sjukgymnast som ser till att du får rätt vård.

Försäkringar för golfklubben

Svensk Golfbaneförsäkring är en skräddarsydd försäkring gjort utifrån golfklubbens verksamhet och behov. Den ger rätt skydd både till din golfanläggningen och dina medlemmar. Dessutom kan du få stöd i ert löpande säkerhetsarbete genom vår riskhanteringssida.

PGA of Sweden

Försäkringar för tour player, instruktör och dig som driver golfshop. Försäkringen är specialanpassad utifrån dig eller din verksamhets särskilda behov. Den innehåller både företagsförsäkring och vårdkostnadsförsäkring som ger dig möjlighet att snabbt få den bästa vården.