Mer pengar över till annat

Hemförsäkring för studenter

När du börjar plugga och skaffar ett eget boende är du inte någon riking. Hyra, mat och kurslitteratur, allt kostar. Med Folksams hemförsäkring får du mer pengar över till annat. Just nu kan du få en extra bra hemförsäkring för bara 89 kronor i månaden. Ladda ner appen och se vad som ingår!Begränsat erbjudande

När du skaffar försäkringen genom vår nya app får du gärna ge oss feedback på hur den fungerar. Ladda ner och skaffa Studentförsäkring redan idag! Erbjudandet gäller de femtio första som anmäler sig.

Vi söker dig som:

  • hyr ditt boende i första eller andra hand
  • är inskriven på en CSN-berättigad utbildning
  • vill ge oss feedback på vad du tycker om vår app
Som student kanske du inte tycker att du har så många saker att försäkra, men det är vanligt att vi rycker in när det gäller skadade eller stulna mobiler, datorer, cyklar och tråkiga händelser på resan.

Förutom skyddet för dina saker vid exempelvis förlust, stöld och brand får du andra rejäla fördelar:

När oturen är framme
Drulleförsäkring ingår. Bra att ha om du tappar mobilen i stengolvet eller glömmer datorn på bussen.

Tryggt på resan
När du reser har du ett skydd som räcker en lång bit på väg, i 45 dagar. Du får hjälp och ersättning om du blir sjuk, rånad eller om ditt bagage blir förstört.

Låg självrisk vid skarpt läge
Självrisken är det du själv betalar om du råkar ut för en förlust eller skada. Hos oss betalar du bara 500 kronor vilket är lägre än vad andra försäkringsbolag tar.

Betalfri sommar
Du betalar 89 kronor i månaden, men kan välja att ha tre betalfria månader under sommaren och betalar då 119 kronor i månaden.
Eftersom vi är ett kundägt bolag är det du som äger Folksam, tillsammans med våra andra kunder. Vi gör affärer som ökar tryggheten för dig, samtidigt som vi bryr oss om människa och miljö.

Miljö- och klimatfrågorna är viktiga för oss
Det blir allt dyrare att försäkra sig i framtiden om vi inte hjälps åt att bromsa klimatförändringarna. Folksam är en av initiativtagarna till FN-stödda Net Zero Asset Alliance som arbetar för att bolag som investerar kunders pengar ska bli klimatneutrala till år 2050.

Inga bonusar till chefer
För oss är nöjda kunder och nöjda ägare samma sak. Vi delar inte ut bonusar till vår ledning. Vinsten används till att förbättra våra erbjudanden för dig som kund.

Nio av tio är nöjda med vår kundservice
I appen kan du dessutom chatta direkt med vår digitala assistent om du har frågor om försäkringen.
Vi vill kunna erbjuda en modern och enkel hemförsäkring som passar dig som studerar. När vi arbetar med att finslipa appen för hemförsäkringen vill vi gärna ha synpunkter från dig om vad som fungerar bra, vad som kan bli bättre och om det är något du saknar.

Utvecklingsarbetet kommer att pågå under 2020 och du har hela tiden en lägre månadskostnad och ett bättre erbjudande än med vår vanliga studentförsäkring.
Ladda ner appen Studentförsäkring på App Store eller Google Play Butik. Teckna försäkringen direkt i appen. Sen är vi igång!

Skaffa studentförsäkringen för iOS

Skaffa studentförsäkringen för Android

Spara långsiktigt – till det du bryr dig om

Vad vill du spara till? Till barnen, första bostaden eller kanske det stora äventyret? Gör som 1,3 miljoner svenskar och spara långsiktigt hos oss.

Kom igång här!

Hitta rätt sjukvård på utlandsresan

När du behöver hjälp att hitta kvalitets- säkrad vård vid enklare sjukdomar eller skador kan du använda tjänsten Hitta sjukvård utomlands. Då får du rätt vård till rätt pris.

Hitta rätt sjukvård