Vilket sparande passar dig?

Vi kan få dina pengar att växa, både för dig som vill ha ett tryggt sparande med garanti och för dig som vill spara i fonder.

Prata med oss på telefon, med delad datorskärm eller genom ett personligt möte med våra sparandeexperter – du väljer! Du binder inte upp dig för något när du hör av dig. Välkommen!

Kapitalförsäkring fond

När du vill spara till något som ligger längre fram i tiden och du själv vill välja hur dina sparpengar ska placeras är kapitalförsäkring med fondförvaltning ett bra alternativ.

Kapitalförsäkring traditionell

Traditionell kapitalförsäkring passar dig som vill ha ett enkelt och tryggt sparande där vi sköter förvaltningen av dina pengar. Sparformen passar dig som vill ha ett långsiktigt sparande på minst tio år.

Kapitalspar

När du sparar hos oss har du bra möjligheter att hitta ett flexibelt sparande. Med Kapitalspar sparar du i fonder, men eftersom det är en kapitalförsäkring betalar du ingen kapitalvinstskatt. Och du behöver inte deklarera för vinsterna

Håll koll på dina försäkringar via Mina sidor

På Mina sidor kan du följa hur dina försäkringar utvecklas. Välkommen att logga in!

Logga in på Mina sidor

Tillsammans äger vi Folksam

Du äger Folksam tillsammans med våra andra kunder. Många av er gillar också vårt arbete vilket gett oss flera utmärkelser och goda omdömen.

Vi är kundägda