Dina förmåner

Som kund på Folksam

Som kund i Folksam ska du känna trygghet i livets alla skeden. Därför ger vi dig noggrant utvalda förmåner genom våra olika försäkringar som du får tillgång till genom att vara kund hos oss.

De förmåner som vi erbjuder dig som är kund hos oss är praktiska verktyg för familj, hem och hushåll, med syfte att lösa några av de vanligaste vardagsutmaningarna.

Råd och hjälp vid id-stöld

(Med våra hemförsäkringar)

Som första försäkringsbolag i Sverige kan vi erbjuda dig omfattande hjälp, om du skulle råka ut för en id-stöld. Med våra hemförsäkringar får du dygnet runt-hjälp med att begränsa de skador som kan uppkomma. Dessutom ingår juridisk hjälp för att bli av med oriktiga pengakrav och att radera oriktiga betalningsanmärkningar.

Läs mer om hur vi hjälper dig vid id-stöld

Familjejuridisk hjälp

(med alla våra försäkringar)

Folksam erbjuder tillgång till erfaren juridisk hjälp genom vår samarbetspartner Familjens jurist, där du som kund får ett rabatterat pris. Boka tid för personlig rådgivning — om du har försäkring hos oss får du får rabatt!

Läs mer om förmånen Familjejuridisk hjälp

Byggrådgivning

(Med våra hemförsäkringar)

Om du har hem-, villa- eller fritidshusförsäkring får du tillgång till kostnadsfri rådgivning om materialval, byggmetoder och hur du renoverar miljövänligt via vår byggrådgivning

Läs mer om förmånen Byggrådgivning

Energisparrådgivning

(Med våra hemförsäkringar)

Om du har vår hem-, villa- eller fritidshusförsäkring får du tillgång till kostnadsfri energisparrådgivning via telefon eller Skype när du till exempel vill få tips om hur du kan spara energi och bo mer hållbart.

Läs mer om förmånen Energisparrådgivning

Digitalt bankfack – i en molntjänst utan insyn

(Med våra hemförsäkringar)

Folksam erbjuder nu i samarbete med Storegate ett Digitalt bankfack för dig som vill lagra digital information - till exempel värdehandlingar, bilder och familjens viktiga dokument - i en Svensk molntjänst utan insyn. Här är det är enkelt och säkert att spara, hämta och dela all slags digital information och dessutom behåller du en exklusiv äganderätt till allt som du sparar.

Läs mer om förmånen Digitalt bankfack