Inbrott- brand och läckage

Prisvärt larmerbjudande

Få 5 % rabatt på din boende- eller fritidshusförsäkring

Ett hemlarm är en klok investering oavsett om du bor i villa eller lägenhet. Det minskar risken för obehagliga överraskningar och gör hemmet till en tryggare plats för hela familjen.

Vi har via vår samarbetspartner Alert Alarm tagit fram förmånliga erbjudanden till dig som försäkrar ditt boende eller fritidshus hos oss.

Tryggare hem och rabatt på försäkringen

Du får fem procents rabatt på din hem-, villa-, bostadsrätts- och fritidshusförsäkring om du skaffar hemlarm från Alert Alarm eller annat hemlarm kopplat till godkänd larmcentral.

Rabatten gäller på premien som du själv betalar (ej genom medlemskap i fackförbund).

Trygghet för familjen – på tre sätt!

När du väljer hemlarm till Villa rekommenderar vi att du väljer ett som är anslutet till en godkänd larmcentral. När larmet går åker en väktare hem till dig och gör en kontroll, så ingen av familjen behöver möta oinbjudna gäster när man kommer hem. När det gäller hemlarm till lägenhet och fritidshus rekommenderar vi att hemlarmet minst är övervakat så du alltid vet att larmet fungerar som det ska.

Ändå saknas fungerande brandvarnare i många hem. Därför är ett övervakat hemlarm som även reagerar på brandlarm viktigt eftersom tiden är viktig för att begränsa branden.

En läcka kan visa sig snabbt eller arbeta i det dolda utan att du märker något. Den kan medföra besvärliga renoveringar som tar lång tid. Med ett hemlarm med vattenlarm gör att du får en varning innan skadan blir för stor.

Larmerbjudande från Alert Alarm

Vi har rekommenderat Alert Alarm sedan 2006. Det är ett driftsäkert komplett hemlarm som är kopplat till Sveriges största larmcentral med fria väktarutryckningar. Alert Alarm erbjuder ett skräddarsytt hemlarm som alltid ger dig skydd mot brand, vatten och inbrott oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet. Det smarta är att du sparar pengar genom att enkelt montera larmet själv. Med Appen får du full koll på vad som händer i ditt hem.

Till Alert Alarms erbjudande

Andra larm som ger rabatt på försäkringen

Även andra larm ger rabatt om de är uppkopplade till en larmcentral som är godkänd av SBSC (Svensk Brand & Säkerhetscertifiering AB) enligt regelverket SSF 136:4. Välj ”Larmcentral” i rullistan ”Alla kategorier” i mitten av sidan.

Sök bland certifierade larm