Hüseyin, kundsamordnare


Hej Hüseyin! Berätta om ditt jobb hos oss.

Sedan ett par år tillbaka jobbar jag som kundsamordnare på KPA Pension som är ett av dotterbolagen inom Folksamgruppen. Jag och mina kollegor jobbar med KPA:s arbetsgivarkunder och är en samlad ingång för kunderna när de har frågor kring bland annat fakturering, inrapportering av pensioner och avtal. Vi försöker också jobba proaktivt med information till kunderna genom till exempel nätverksträffar, livesändningar och uppstartsmöten med nya kunder.

Hur kan en vanlig dag på jobbet se ut?

Jag brinner för service och älskar att hjälpa kunder! Förutom att gilla att ge bra service är det viktigt att du är bra på att kommunicera och lyssna. Du ska också tycka det är roligt att leta upp information och lära dig nya saker och på så sätt vara självgående i jobbet.

Jag brinner för service och älskar att hjälpa kunder!

Har du haft andra jobb på Folksam?

Jobbet som kundsamordnare är mitt tredje jobb inom Folksamgruppen. Jag arbetade först på Folksams kundservice i några år och därefter som beräkningshandläggare på KPA Pension. Det är tre ganska olika roller, men jag känner att jag på så sätt fått en bredare kunskap om försäkring som jag har nytta av i jobbet. Och även om jobben har varit på olika bolag inom Folksamgruppen så känns det ändå som en och samma arbetsplats med samma mål.