Fatbardh, försäljningschef

Fatbardh arbetar som försäljningschef. Som försäljningschef är du i hetluften samtidigt som du hjälper andra att lyckas.

Bakgrund?

- Jag har en utbildning i ekonomi, ledarskap och idrott från Malmö universitet. Efter mina studier började jag på Folksam och har jobbat här sedan dess. Jag började som privatrådgivare och efter två år fortsatte jag som företagsrådgivare och jobbade med det i nästan sju år. Nu jobbar jag som försäljningschef för Företag Liv och Pension i södra Sverige

Varför Folksam?

- Under studietiden fångade jag upp att Folksam var stort inom idrottsvärlden och det var en av anledningarna till att jag sökte jobb här. Med min utbildning inom bland annat ekonomi och idrottsevent så tyckte jag att Folksam borde passa bra för mig.
Schyssta kollegor och chefer, trevlig miljö och möjlighet att balansera privatliv och arbetsliv.

Bästa med jobbet?

Att jag får se medarbetare utvecklas och lyckas i sin roll som rådgivare. Dessutom är det kul att själv få vara delaktig i affärer med kunder och att känna hettan ute i det lokala näringslivet. Jag har fantastiska chefskollegor och min närmaste chef stöttar och vill driva affären och verksamheten framåt. Det gör att jag triggas och drivs av att hela tiden bli bättre.

Bästa med Folksam?

Det bästa med Folksam är att jag har fått möjlighet att utvecklas sedan första dagen i ett stabilt företag med starkt varumärke, schyssta kollegor och chefer, trevlig miljö och möjlighet att balansera privatliv och arbetsliv.