Träffa oss som jobbar med försäljning och rådgivning

Det bästa sättet att lära känna oss på Folksam är att lyssna på våra medarbetare. Här har vi samlat ett antal intervjuer där vi låter några av dem själva berätta om sina erfarenheter.

De delar bland annat med sig av sin resa inom Folksam och sina framtidsvisioner. De berättar också vad de tycker är roligast, viktigast och mest utmanande med sina jobb.
I filmen nedan får du veta hur det är att jobba som kundrådgivare hos oss.

Träffa några av oss

Linda, rådgivare online
Linda arbetar som rådgivare online i Sundsvall. Hon ger digital försäkringsrådgivning till Folksams fackliga kunder med målet att göra kunderna nöjda och skapa en lönsam affär.
Intervju med Linda
Petra, privatrådgivare
Petra har jobbat i Folksam i närmare 25 år och idag jobbar hon som privat rådgivare. Petra vill göra det enkelt för kunder att förstå både försäkringar och sparande.
Intervju med Petra
Louise, kundrådgivare
Louise rådger kunderna med alla typer av frågor när det kommer till deras försäkringar.
Intervju med Louise
Fatbardh, försäljningschef
Fatbardh arbetar som försäljningschef. Som försäljningschef är du i hetluften samtidigt som du hjälper andra att lyckas.
Intervju med Fatbardh
Hamid, telefonrådgivare
Hamid arbetar som telefonrådgivare i Kramfors. Han hjälper våra kunder och erbjuder de bästa försäkringslösningarna utifrån kundens behov.
Intervju med Hamid
Dejan, företagsrådgivare
Här berättar Dejan om hur det är att jobba som företagsrådgivare på Folksam. Det är ett jobb med stort frihet, stort ansvar och bra möjligheter att odla sitt eget nätverk.
Intervju med Dejan