Guide till ett säkrare hem

Tänk efter före – oavsett hur du bor

Som försäkringsbolag hanterar vi enorma mängder skadeärenden varje år.

Det gör till att vi samlar på oss erfarenheter om orsaker till skador – och i och med det hur man med relativt enkla medel kan undvika dem.

På de här sidorna har vi samlat goda råd om hur du kan agera för att undvika skador i hemmet.

Läs vår pressrelease: November högtid för villainbrott

Här ovan kan du se den senaste filmen om hur du skadeförebygger i hemmet.

Folksamerbjudande på vitvaruunderlägg

Du som är kund hos oss får fina rabatter när du handlar genom vår webbutik hos Anticimex. Ange koden Folksamkund i kassan!

Undvik skador i villan

De vanligaste - och oftast mest ödeläggande - skadorna när det gäller villor är bränder, översvämningar och inbrott. Men du kan undvika dem genom rätt utrustning och tankesätt.

Skadeförebygg i villan

Undvik skador i din lägenhet

En brand eller vattenläcka kan bli kostsamma för dig som är lägenhetsinnehavare. Särskilt om du bor i en bostadsrätt. Då är du nämligen underhållsansvarig för bostadens interiör.

Skadeförebygg i lägenheten

Undvik skador ute på landet

Fritidshuset står ofta tomt under långa perioder varje år. Det gör att man får tänka till lite extra, till exempel när det gäller risken för vattenskador och inbrott.

Skadeförebygg i fritidshuset

Undvik vanliga bostadsbränder

Varje år dör och skadas människor i bränder. Dessutom går ofta stora ekonomiska och emotionella värden upp i rök. Med rätt utrustning och ändrat beteende kan du minska risken för några av våra vanligaste bränder i bostad.

Vanliga bostadsbränder

Säkerhetsprodukter vi rekommenderar

Genom våra partners erbjuder vi en mängd säkerhetsprodukter - ofta till rabatterade priser. Här kan du få en överblick över de produkter som vi rekommenderar inom olika skadeområden och sedan beställa via vår webshop.

Våra säkerhetsprodukter